Hur väljer jag det bästa Double panna?

bästa dubbel pannan är ett som är tillräckligt stor för dina behov. Om bottnen pott som håller kokande vatten för att värma upp pannan är för liten, det kan bli kladdigt eller till och med farlig. Vatten kan koka över brädden och ut på spisen, om botten grytan kokar torrt, kan en brand startar om det är kvar på det sättet för länge. Välj en dubbel panna som innehåller en vatten fyller linje på botten potten samt uppvärmning instruktioner för din säkerhet. Många använder felaktigt dubbel pannor på hög värme i stället låg till måttlig spis toppen inställningar.

ångan från det kokande vattnet i den nedre delen ger indirekt värme till övre delen. Den franska kallar dubbel pannan en Bain Marie , eller "vattenbad. " Den indirekt värme som de två hela systemet smälter choklad utan brännande den och värmer mjölk utan ystning det. Double pannor är också perfekt för att göra grädde och ost såser samt söta blandningar såsom karamell. Det bästa dubbla pannor att köpa är de som är utrustade med den två krukor märkbart olika i storlek. Om och överdelen är för nära i storlek, kan den övre krukan glida ner i den undre, besegra hela syftet med en dubbel kastrull system. Om locket ingår i ett vattenbad som passar både krukor, kan detta vara en ledtråd om att pottstorlekar är alltför likartade. Överväga att välja en av de dubbla pannan stilar med ett glaslock för början potten. Ett glas locket på övre delen av pannan kan kan du enkelt se när och om maten objektet smälter.

Kvalitet dubbel pannor ofta pågå i många år och de flesta av dessa även komma med en livstids garanti. Köpa en professionell typ av dubbel Pannan är det bästa alternativet eftersom prisskillnaden mellan denna och en till en lägre standard är minimal. Bra rostfritt stål dubbla pannor är ofta märkta professionell kvalitet . Medan icke-stick dubbel pannor finns till salu, dessa brukar inte anses vara professionell kvalitet kokkärl.

Sök efter en dubbel panna med handtag som är lätta att grepp. Du bör också kontrollera att handtaget längden fungerar bra med din kamin topp så att din hand är inte alltför nära värmeelement. Slutligen, se till det dubbla pannorna du välja mellan passar in med din städning och förväntningar underhåll, inte alla kan diskas i diskmaskin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.