Hur kan jag göra Chicken Noodle Soup?

Eftersom kyckling nudelsoppa är billig, näringsrik och lättsmält, många tycker denna maträtt är den ultimata komforten mat. Faktum är att många människor tror att kyckling nudelsoppa har läkande egenskaper som kan lindra förkylning och influensa. Det går att köpa på burk soppa i någon livsmedelsbutik, slår ingenting de rika smak av hemlagad kyckling nudelsoppa. Made with Inga konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel, har hemlagad soppa en smak som är helt enkelt omöjligt att kopiera med en massproducerade produkter. Om du letar efter en maträtt som är garanterat att imponera på släkt och vänner på en kall vinterdag, att lära sig att göra hemgjord kyckling nudelsoppa är värt att sträva efter. P

Kycklingsoppa är normalt i en stor BULJONGKITTEL. Detta är en speciell kastrull med djupa sidor och en tjock, tung botten för att förhindra brännande eller svidande. Stockpots är ofta tillverkade av rostfritt stål, aluminium, koppar eller gjutjärn. Om du inte redan har ett BULJONGKITTEL, kan du köpa en varhelst köksredskap säljs.

Ingredienser som används i recept på kyckling nudelsoppa kommer att variera, eftersom rätten är populär i många delar av världen. I USA, däremot, är kyckling nudelsoppa vanligtvis görs med kyckling, kyckling buljong, morötter, selleri, lök, nudlar och ägg. Salt, peppar, persilja, timjan, vitlök och lagerblad är några av de mest populära kryddorna i recept på hemgjord kyckling nudelsoppa. Använd färska, högklassiga råvaror för bästa resultat när du gör hemgjord soppa.

Nyckeln till framgång göra hemgjord kyckling nudelsoppa är tålamod. Soppan rika smaken kommer från långsamt laga kyckling och grönsaker i buljong. Om du planerar att göra hemmagjord soppa, men du vill avsätta en hel eftermiddag för att hacka och sjudande. Rusande processen är ett garanterat sätt att avsluta med en mild och oattraktiv parti av soppa. Om du är på diet, kan du klippa kalorier genom att skumma av lager av stelnat fett från taket av den soppa efter tillagning. Du kanske också vill lägga till en liten mängd kalkonkött till soppa att öka sin järnhalt.

Sedan gör hemlagad kyckling nudelsoppa kan vara en tidskrävande process, många kockar välja att frysa en del av sin soppa för senare användning. Mest kyckling nudelsoppa recept fryser bra om du lämnar ut äggnudlar. Frysa soppan i zip top påsar eller plastburkar i upp till tre månader. När soppan tinas helt enkelt lägga till nudlar och värme till ett sjuda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.