Hur kan jag Grädda en utmärkt Cherry Pie?

Cherry Pie är kärnan sommar efterrätt, och för många konsumenter, få saker är så fantastiska som ett körsbär paj på en juli kväll. Men många kockar varierande framgång med körsbär paj, eftersom ingredienserna är känsliga och petiga, och många har radikala oenighet om smak. Det finns flera steg som krävs för att göra en superb körsbär paj, och några försök och misstag kan krävas innan du skapar en som är perfekt sötas till din smak. Du kommer också att spara dig en hel del sorg genom att investera i ett körsbär Pitter, en anordning som lätt halverar den tid som krävs för att göra en Cherry Pie. Det första man måste förstå när man Cherry Pie är att det finns två huvudsakliga grupper av körsbär: sötkörsbär och surkörsbär. Sötkörsbär inkludera sorter som Bing och Rainer, och även om de är underbara, de är inte lämpliga för desserter. De är för söta, och de tenderar att falla isär: dessa spröda och läckra körsbär bör tillerkännas färska och råa.

Surkörsbär, även känd som paj körsbär, å andra sidan, är idealiska för Cherry Pie. Trots att de är mycket känsliga när de är färska, de håller sin form väl när bakad, och mognar tartness i en söt, komplex cherry smak när de väl lagrat. Det är dock viktigt att dessa körsbär användas färsk, helst inom en till två dagar efter skörd. Konserverade eller konserverade körsbär kommer att ge en besvikelse, matt, SLISKIG Cherry Pie. Eftersom pie körsbär är starkt säsongsbetonad, du bara har två månader per år för att verkligen njuta av körsbär pajer: juni och juli, när dessa läckra körsbär mogna på trädet.

Liksom alla pajer, behöver Cherry Pie en stark skorpa som en bra grund. Använd en luftiga till något kyndel pie crust kompensera paj till perfektion, och pre-baka botten jordskorpan så att den inte kommer att gå blöt. Cherry pie kan framställas som en skorpa-on eller gitter topp paj, beroende på om du vill visa upp rubinröd skönhet av körsbär och rik doft av kakan. I båda fallen gör overhandle inte jordskorpan eller kommer att bli hård och seg.

Kärnan i fyllningen för Cherry Pie är, naturligtvis, körsbär. Flest recept kräver mellan fyra och sex koppar urkärnade körsbär paj, som bör placeras i ett durkslag efter skrovlig att låta dem rinna av något. Lägg till mellan en halv kopp och en kopp socker, beroende på smak, tillsammans med fjärdedel kopp majsstärkelse och en till två matskedar mjöl. Dessa pie förtjockningsmedel är avgörande, och kommer att hindra Cherry Pie förvandlas till Cherry soppa. Nästa Tillsätt några matskedar smör och en tesked vanilj, tillsammans med citron entusiasm, och avsluta med kryddor att välja. Kanel, kardemumma, kryddnejlika och alla lägga till unika smaker till Cherry Pie, men se till att inte använda dem överdrift; tillåta smak av körsbär att komma igenom.

Om det här är ditt första Cherry Pie, överväga att göra flera körsbär tårtor med varierande nivåer av socker och kryddor för att hitta den optimala kryddningen. Grädda i en 350 grad Fahrenheit (190 grader) ugn tills skorpan är gyllenbrun, och låt svalna före servering. För viss variation, tjäna paj med glass, eller lägga gräddfil till paj fyllning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.