Hur Drive-Thru Restauranger Work?

En drive-through restaurang, även kallad drive-thru, är en typ av restaurang där människor kan beställa och hämta sin mat utan att behöva lämna komforten i sina bilar. En drive-through består vanligen av en byggnad med en utfart lindade runt den. Drivrutiner strategi antingen första fönster eller en mikrofon kartongen och placera en order, då de kör runt till andra sidan av byggnaden, där ordern levereras genom ett litet fönster och kunden kan betala för det. Mycket att göra drive-through restauranger kan ha två separata fönster för att betala och plockar upp beslutet, men de flesta anläggningar göra båda saker samtidigt för att påskynda processen.

Eftersom föraren närmar sig drive-through, finns det oftast ett stort plakat över de exemplar till försäljning. En drive-through-menyn är oftast fast och sällan erbjuder specialerbjudanden. Med tanke på det system som används av drive-through restauranger, skulle det vara ganska svårt att ändra menyn ofta. Den första drive-through business öppnades inte en restaurang, men en bank. Säljarens bank öppnas i Syracuse, New York, 1941. Första drive-through restaurang anlände inte förrän 1947, då Red's Giant Hamburg öppnas i Springfield, Missouri. Drive-through restauranger blev populär på 50-talet, och var imiterade snabbt över världen. Under de senaste två decennierna har drive-through restauranger blivit en stapelvara i motorvägar, köra hållplatser och små turistorterna, där snabbhet och bekvämlighet är ett måste.

Drive-through restauranger är också populär bland snabbmatskedjor som McDonald's, Wendy's och Burger King. Faktum är att en McDonald's drive-through i Australien innehar Guinness World Record för den snabbaste tjänsten i världen. Den MacDonalds Wynnum-West drive-through kan tjäna upp till 41 bilar på 15 minuter. Gå genom en drive-through är inte tillåtet, och de flesta restauranger kommer att vägra service till fotgängare närmar sig fönstren. Vissa platser kommer också vägra att betjäna cyklister på grund av försäkring ansvar. Andra drive-through ställen erbjuder ett särskilt fönster på natten så att fotgängare kan beställa mat när de kan sitta ned en del av byggnaden är stängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.