Behöver jag en Refrigerate Citrusfrukter?

Citrusfrukter är härligt bärbara, eftersom deras skal, särskilt apelsiner och grapefrukter, är trevliga och tjocka, vilket ger bra skydd. Du behöver inte packa en apelsin i en plastpåse om du är brun säckväv den till jobbet eller skolan, om du har tagit bort skal. Det finns några frågor om huruvida du ska kyla citrusfrukter, och svaret på denna fråga är starkt beroende av ett antal faktorer. I allmänhet är de flesta citrusfrukter, förutsatt att de inte är alltför mogen, kommer att hålla för ungefär en vecka okylda-så länge du inte förvara dem i en plastpåse som kan påskynda mognad eller orsaka frukten av mögel. Om du köper ett gäng apelsiner eller andra citrusfrukter vid en tidpunkt och kommer inte att kunna konsumera dem i en vecka, kan du kyla citrusfrukter så att du förlänga deras liv. Det är tekniskt möjligt för vissa frukter som håller sig fräscha och bra för ungefär en månad i kylskåpet. Detta "hålla" kan variera när du kyla citrusfrukter. Vissa kan få mögliga, och detta kan överföra mögel till resten av frukten. Håll ett vakande öga på någon frukt som blir kvar i kylskåpet tidigare i veckan, och undersök frukt innan du kyla den för att kontrollera att ingen av de frukter visar tecken på mögel på pärlorna. När du kyla citrusfrukter du förlänga sitt liv, men du kan också ge upp lite. Kallare frukt blir inte lika saftigt. Om du planerar att göra saft av citroner eller vill läckrast grapefrukt till frukost, kanske du vill ta bort frukt från kylen kvällen innan så du får den bästa saft extraktion. Alla som någon gång gjort apelsinsaft kan säga dig att det går åt mycket apelsiner att göra lite saft. Du vill få ut så mycket juice som du kan från alla citrusfrukter att skära ner på antalet frukter du behöver. Det är något som talar för en trevlig kall orange eller tangerine dock, särskilt på en varm dag. Om du kan offra lite i saftighet, när du kyla citrusfrukter, kan du ge en mycket uppfriskande mellanmål, som också är hälsosamma. Normalt bör du frysa inte citrusfrukter, även om det är ett snabbt mellanmål kan du göra genom frysning det är ett bra alternativ till glass eller popsicles.

Halvera apelsiner, täcka dem i plastfolie, och frysa dem tills de är hårda. Detta skapar en orange behandla sorbet typ, som kan spooned ut hälften. Det är en läcker och uppfriskande behandling, och kan verkligen tilltalar barnen som ett nytt sätt att äta frukt. Kom ihåg att halvera apelsiner första som helhet orange är svårt att klippa när det är fryst fast.

Du bör alltid kylskåp citrusfrukter om du skär dem i halvor och planerar att använda resten nästa dag. För att hålla halvor färskt, antingen placera dem i en plastpåse eller linda in dem i plastfolie, men inte använda aluminiumfolie, eftersom de syror i frukten kan reagera med aluminium. När du har tagit bort det skyddande skal från frukten, kan dess förmåga att hålla utanför kylskåpet begränsas till mindre än en dag. Det går bra att skala en apelsin och spara den för ett par timmar om du tar det till lunch, även okylda. Generellt när skalet är avstängd, är den naturliga skydd till inredningen frukt borta och det kommer inte länge utan hålls kall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.