Vilka drinkar Made With Grenadine?

Det finns över 500 drinkar görs med grenadin. De flesta av dessa innehåller alkohol, men det finns flera drinkar görs med grenadin som är populära bland dem som inte dricker alkohol. De två mest populära alkoholfria drycker som görs med grenadin är Roy Rogers, som använder cola och grenadine och ginger ale och grenadine kallas Shirley Temple.

Några andra icke alkoholhaltiga drycker som görs med grenadin omfattar ananas-orange twist, en blandning av ananas, apelsinjuice och grenadin. Grapefrukt saft och rosa lemonad kan även drycker göras med grenadin.

Kanske en av de mest ovanliga drycker gjorts med grenadin är en kombination av mynta sirap, grenadine och mjölk. Detta kallas ofta en tropisk och kan överklaga till en mer vuxen smak. Vuxna kan också ha ett uns av grenadine blandat med vanligt sodavatten. När man förbereder icke-alkoholhaltiga drycker, som för barn, se till att använda en grenadine varumärke som är alkohol fri. Några versioner av grenadine på marknaden inte innehåller alkohol.

De flesta skulle lista Tequila Sunrise som den mest kända av de drycker som görs med grenadin. Detta är en kombination dricka apelsinjuice, tequila och grenadin. Det måste blandas ordentligt så grenadin sjunker till botten av dryck och distribuerar uppåt, ser ut som strimmor av rött i en soluppgång. Det finns många varianter av Tequila Sunrise. Dessa inkluderar Tequila Pink, gjort av vermouth, apelsinjuice och grenadin. Hawaii Sunrise kombinerar kokos rom, mandarin smaksatt vodka, ananas juice och grenadine att skapa soluppgången effekt.

Drycker gjort med grenadine tenderar att vara söt och inkluderar relativt nya och populära Sex on the Beach, som har många varianter. Sex on the Beach är mycket alkohol-driv i nästan alla dess former. Vissa innehåller ett uns varje vodka, triple sec, två sorters snaps och whiskey, som kombineras med apelsinjuice, citron-lime soda, och grenadin.

Mer traditionella drycker gjorts med grenadine inkluderar Singapore Sling, en kombination av cherry brandy, grenadine, gin och Collins mixer. Pink ekorren är en annan, mer traditionell dryck, som kombinerar crème de cacao, grenadine och mjölk. The Pink Lady blandar gin, grenadine, äggvita och grädde, en variant av Gin Fizz.

p

Många drycker som görs med grenadine följa traditionen att ha mycket intressanta namn . Dessa inkluderar: Shattered Dreams, Silent Broadsider, Devil's Advocate, Shark Bite, Flying Moose, Evil Prinsessan och Klingon Blood-Wine. De flesta nya drycker är varianter av äldre drycker gjorts med grenadin. Men bartenders är påhittiga, vilket resulterade i många nya populära drinkar för grenadin aficionado.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.