Vilka är några av de olika styckningsdelar av Steak?

i en restaurang eller livsmedelsbutik, kommer du att hitta många olika styckningsdelar av biff. Även en hel del olika styckningsdelar av biff kan komma från samma djur, kommer de att vara mycket annorlunda i smak, konsistens och form. En av de mest populära styckningsdelar av stek är filet mignon, eftersom det är känd i USA. I Storbritannien är den minskning kallas "oxfilé. " Dessa nedskärningar av biff kommer från musklerna nära ryggraden av en ko, som är mycket anbud. Normalt kommer en ko producera mellan 4 och 6 pounds (mellan 1. 8 och 2,7 kg) av filet mignon, som skärs i två långa tub-liknande former. Dessa rör kan sedan skäras i skivor flera inches tjock och grillad stekt, eller stekt. Det brukar vara den dyraste av de olika styckningsdelar av biff, och kan kosta mer än $ 30 US dollar (USD) per portion på en restaurang.

Remsan biff, som ibland kallas New York strip steak, är ytterligare ett av de bästa styckningsdelar av biff. I Storbritannien, kallas det "rostbiff. " Liksom de filet mignon, är det en oerhört anbud skära av kött, och kommer från den korta ländryggen av ko. När benet och en del av filén bifogas band stek, kallas det för en T-benstek.

REVBENSSTEK, som också kallas Delmonico biff, eller Scotch filé i Australien, är en annan en av bidraget styckningsdelar av biff, och kan vara ganska dyrt att köpa. Detta kött kommer från revben området, och är samma kött som används i ett förstklassigt revben stek. Eftersom denna nedskärning innehåller mer fett än de flesta andra delar av stek, är det känt för att vara otroligt smakrika. En av de andra styckningsdelar av stek kallas flank biff, som kommer från magsäcken muskeln i ko . Det är mycket hårdare än band stek eller filet mignon, vilket också gör det mycket billigare att köpa. Flanken stek är ofta beredda i en marinad, vilket bidrar till MÖRA köttet före tillagning. Det kan vara stekt, grillad eller stekt, eller kan skäras i tunna remsor för stek måltider. Flanken stek är en av de mest populära nedskärningar av stek i kinesisk matlagning.

En annan av de billigaste styckningsdelar av stek är chucken biff, som kommer från axeln muskeln i ko. Chucken stek är i allmänhet relativt tjock, men kan vara mycket tuff. Det är bäst när långsamt kokt eller bräserad, eller när hackad i mindre bitar för en stek. Större bitar av chuck biff säljs som stekar, som kan användas för att göra grytstek.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.