Vilka är de olika typerna av Spice Racks?

Spice rack hyllor eller caddies utformad för att hålla burkar fyllda med torkade örter och pulver krydda. Om det finns många modeller, är syftet detsamma: att ge bekväm tillgång till smakämnen medan en är matlagning. En provtagning av olika typer av Spice rack finns nedan.

Varje gryddhylla levereras med ett sortiment av Spice burkar fyllda och märkt för din bekvämlighet. Även storleken på burkarna som finns i olika krydda lagerställningar skiljer sig beroende på kostnads-och modell, kan man förvänta sig att hitta viktiga klammer såsom persilja, oregano, paprika, vitlökspulver, basilika, lagerblad och kummin i de flesta modeller.

Väggmonterade krydda rackar kan placeras på väggen över diskar eller bredvid spisen där de kan vara mest praktiskt. Fördelen med att använda väggmonterade Spice rack är att det frigör utrymme på diskar och hyllor, vilket ger mer plats att arbeta. Det finns många dekorativa modeller att välja mellan, så du slipper oroa dig förstöra din inredning med något ful. Om du inte vill ge upp väggen utrymme finns det fortfarande gott om alternativ . Fristående krydda rack eller caddies kan fungera bättre för dig. Några av dessa krydda rack har en Lazy Susan konstruktion, vilket gör att upptaget kocken att sätta på och burkar förråd av kryddor på alla fyra sidor. Andra Spice rack är fristående men bara ensidig. Typ du köper naturligtvis bör vara den som fungerar bäst i det tillgängliga utrymmet.

För en uncluttered utseende, kan du prova Spice rack som passar in i köket lådor. Detta är praktiskt eftersom kryddor till hands när det behövs, men kan stängas bort ur sikte när bolaget kommer.

Oavsett vilken gryddhylla du väljer, måste du hålla vissa saker i åtanke. Till exempel, kryddor, och därför Spice rack, måste hållas borta från solen. När de utsätts för sol och värme, örter och kryddor kan ändra färg och konsistens och förlorar sin smak. För bästa resultat, förvara kryddor bort från solen och direkt värme i en sval, torr plats. Se till att du tar noggranna mätningar innan du köper din gryddhylla. Det sista du vill är att återvända en gryddhylla eftersom den inte passar in i det avsedda utrymmet.

Alla välfyllda kök bör ha ett bekvämt beläget gryddhylla. När du installerar din hittar du att du inte missar rota i dina lådor och skåp för gäckande kryddor en bit!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.