Vilka är de olika typerna av Peanut Butter?

Jordnötssmör är ett livsmedel stapelvara i många amerikanska kök. Utom de med jordnötssås allergier och de få människor som inte bryr sig för ämnet, har alla en personlig preferens jordnötssmör för minst en av de många sorters jordnötssmör som finns idag. Sockerfri, natrium-fri, slät, chunky, organiska, naturliga och regelbundet är bara några av de olika typer av jordnötssmör.

Regelbundna jordnötssmör finns i många märken. Mängden delvis-härdad olja och socker varierar mellan märken, men regelbunden jordnötssmör alltid har lagt olja och socker. Det är inte separata vägen naturligt jordnötssmör gör. Regelbundna jordnötssmör innehåller även konserveringsmedel så att den inte förvaras i kylskåp efter öppnandet i de flesta fall. Det finns några inga eller låga natrium och låg eller ingen socker som tillsatts märken av regelbundna jordnötssmör på marknaden i dag.

naturligt jordnötssmör är tillverkad av enbart mark jordnötter utan tillsats av olja, socker eller konserveringsmedel. Många vill välja denna typ, eftersom de inte vill ha den extra olja och socker, men avskräcks av olägenheter i alla naturliga oljor som går till toppen av jordnötssmör burken. Vissa människor hantera detta genom att överföra jordnötssmör från burken till en täckt container att förvara i kylskåp och sedan röra om olja i jordnötssmör ibland. Naturligt jordnötssmör måste kylas eftersom den saknar konserveringsmedel.

Ekologiskt är den tredje vanligaste typen av jordnötssmör. Det är oftast göras utan socker, salt och konserveringsmedel, men du måste kolla på etiketten för att vara säker. Ekologiskt innebär det bara att använda jordnötter som odlats utan bekämpningsmedel. Ekologiskt jordnötssmör är ofta dyrare än fysiska eller vanliga, men många föredrar tanken på att konsumera fri från bekämpningsmedel jordnötter. Organic jordnötssmör kräver vanligtvis kyl efter öppnandet.

Regelbundna, naturliga och ekologiska jordnötter smör vanligtvis alla finns i ett urval av slät eller chunky stilar. Chunky jordnötssmör, även kallad knaprigt jordnötssmör, har några finhackade jordnötter i den. Smooth jordnötssmör har ingen hackade jordnötter och är också känd som krämigt jordnötssmör.

Oavsett dina personliga preferenser, någon typ av jordnötssmör ger en bra källa till protein vid varje måltid. It's great on toast till frukost, en smörgås till lunch och i en asiatisk jordnötssås recept till middag. Du kan också använda någon typ av jordnötssmör som du föredrar att göra behandlar såsom kakor jordnötssmör. Jordnötssmör är också ett populärt mellanmål och camping mat eftersom det är så bekvämt och portabel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.