Vilka är de olika typerna av Lunch Bags?

Lunch väskor är praktiska för packning säck luncher att ta med till skolan eller arbetet, och de flesta människor har använt de gamla goda bruna papperspåsar lunch vid någon tidpunkt. Lunch väskor har kommit långt, och medan standard brunt omslagspapper fortfarande fungerar bra, det finns andra färger och många olika mönster att tillgå. Du kan även ha personliga lunch påsar tryckt för ditt barn eller dig själv. Alla kommer lätt veta vems lunch är vems. Denna stil är särskilt praktisk för stora familjer. Syskon kommer inte att av misstag ta fel lunch om påsar är märkta med deras namn. Det finns också lunch väskor som är mer likt mjuka lunch lådor. De är oftast kvadratisk eller rektangulär form och är tillverkad av vinyl eller plast. Flesta zip slutna och har ett handtag. Snarlikt är mjuka ensidig kylare eller isolerade lunch påsar. Dessa är bra för att hålla maten färsk hela förmiddagen-inte mer blöt smörgåsar eller vissna frukt. Många isolerade lunch påsar levereras komplett med gel förpackningar som kan frysas och smet in i påsen för att hålla maten kyld. Om du föredrar naturliga material som papper, plast eller vinyl, det finns också miljövänliga, duk lunch påsar tillgänglig. Tillverkade av bomull, kan dessa påsar användas om och om igen. Du kan även välja duk påsar tillverkade i ekologisk bomull. Precis som återanvändbara shoppingkassar, dessa återanvändningsbara påsar är ett bra sätt att minska papper och plast konsumtion.

slips Mest duk lunch säckar eller sluten nära med kardborre ™ och har handtag för enkel transport. De tvättas i maskin och droppa torka i nolltid. Inte bara kommer du undvika att använda massor av papper och plastpåsar, sparar du pengar över tid eftersom du inte slut på lunch väskor och måste köpa mer. Dessa canvasväska är mycket tåliga och de kan enkelt fällas upp och gled in i en ryggsäck eller i fickan efter användning.

Ibland lunch påsar pack mer än lunch . Papperssäckar, mjuk lådor lunch, och isolerade väskor lunch används också som reklamartiklar. De kan vara märkta med ett företags namn och logotyp, reklam ett företag eller en produkt eller tjänst. Eftersom de är så praktiska, folk använder dem ofta, få företagets namn ut till allmänheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.