Vad kan jag göra med Thanksgiving Leftovers?

För de flesta amerikaner, fredagen efter Thanksgiving håller löftet om minst två förvissningar: shopping och Thanksgiving matrester. Oavsett hur hårt kocken försöker anpassa maten till rätt delar för alla gäster, finns det alltid verkar vara resterna Turkiet, tillsammans med ytterligare potatismos, rullar, fyllning, sås, tranbärssås, och pumpa paj. Ingen vill se resterna av Thanksgiving Turkiet går till spillo, så årligen hundratals flockas på Internet och deras favorit kokböcker söka recept som man kan Reincarnate sin Thanksgiving fest.

Kanske en av de enklaste recept med Thanksgiving matrester är vad vissa kallar Över Sink Sandwich. Detta är typiskt förbrukas Thanksgiving natt, eftersom ingen är på humör att laga mat. Det efterlyser Spont bitar av alla Thanksgiving resterna mellan två skivor bröd eller en överbliven rulle. Detta sandwich blir så förvirrat att äta, att många befinner sig konsumerar det lutad över diskhon. Även om inte korrekt i denna form, är en smörgås ett effektivt sätt att använda rester från Thanksgiving middag. Tranbärssås kan användas som pålägg på bröd med kalkon placeras mellan skivorna. Ett annat alternativ skulle vara en öppen inför varm smörgås med en skopa av överbliven fyllning på en bit bröd toppad med hackad kalkon och brunsås hällde över det hela.

Många människor tycker att de tröttna på smörgåsar, och de är dem att hitta alternativa användningsområden för deras Thanksgiving matrester. En gryta är ett bra sätt att kombinera många av de rätter från Thanksgiving middag i en ny och välsmakande måltid. En kalkon divan kan göras genom att kombinera överblivet broccoli, kalkon och sås i en gryta skålen och toppning den med överbliven fyllning och parmesanost. En annan populär grytan är Shepherd's pie. Traditionellt är fylld med lamm, men alla överblivna köttet kommer att fungera. Det kännetecknande är dess påfyllning av potatismos.

Många söka recept för Turkiet, finns fortfarande sida rätter som måste hanteras. Thanksgiving matrester är ofta sida rätter mer än Turkiet, men det finns många recept som kan uppfinna dessa rätter som blir stjärnor i en måltid. Potatismos kan lätt användas följande morgon för potatis pannkakor. Tranbärssås blandas med färskost gör en härlig spridning på en bagel istället för sylt, och rullar överbliven och Pumpkin Pie, skorpa och allt, kan delas upp och läggs i en gryta med en blandning av ägg och mjölk och omvandlas till ett bröd pudding .

Även om alla kan göra en traditionell Thanksgiving middag, tar det en verkligt kreativ kock vända Thanksgiving matrester till minnesvärda måltider. Med lite ansträngning och en dos av fantasi, kommer Thanksgiving resterna bli ihågkommen nästan lika ömt som den egentliga Thanksgiving fest.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.