Vad bör jag veta om Hem Canning?

Hem konserver är en häfdvunna processen att bevara frukt och grönsaker för senare konsumtion. Om de utförs på rätt sätt, kan hem konservering göra det möjligt att lagra mat i månader eller till och med ett par år utan att behöva kyla någonting. Medan konserver mat var en fråga om praktiska dagarna före massproducerade konserver, många människor i dag njuta av hemlagad konserver som ett sätt att sträcka maten budgeten eller av hälsoskäl. Om du är intresserad av idén om hemmet konservering, här är några saker du bör veta. Det är viktigt att samla alla dina leveranser hem konservering före inledandet av själva processen. Viktigt att uppgiften är kärl som ska rymma den konserverade frukter eller grönsaker. Glas är det säkraste materialet ska användas för konservering. Härdat glas, burkar kommer att hålla upp den värme som krävs för konservindustrin processen, tillsammans med lock som skapar en lufttät tätning. i vägen för utrustning, många hem konservindustri föredrar att använda en tryckkokare som innehåller en trådkorg. Korgen gör det möjligt att ordna glasburkar, fylla dem med maten burk och enkelt ta bort dem från spisen efter tillagningen är klar. Se till att läsa instruktionerna för att använda tryckkokaren noga innan du börjar din första omgången av hem konservering.

Recept är också en viktig del av din konservering leveranser. Dessa recept kommer att förse dig med instruktioner om hur man bereder maten, vilka tillsatser ska användas, hur länge maten måste laga mat innan plombering, och hur man ska gå om lagring av färdiga produkter så att de förblir friska under längst tid. Även om det saknas ett steg i hemmet konservindustrin som är särskilt svårt, efter recept till den skrivelse kommer att säkerställa Canner novisen hem inte av misstag hoppa över något som är avgörande för processen.

behölls mat i dag är inte lika vanligt som i årtionden tidigare, finns det flera goda skäl att överväga hem konservindustrin. Först gör hemma konservering det möjligt att sträcka maten budgeten genom att köpa färsk frukt och grönsaker i lösvikt. Den lägre kostnaden för de större mängder kan leda till konserver som kan användas vid en senare tidpunkt, då de frukter och grönsaker under lågsäsong och dyrare. En annan fördel för hem konservering förvaring faktor. Allt detta hem konserver verkligen behöver är en behaglig temperatur och ett lagringsutrymme som är borta från direkt solljus. Istället för att ta upp plats i frysen, kan du konserverad frukt och grönsaker förvaras i en källare eller en garderob utrustad med hyllor. Detta innebär att över tiden kan du njuta av färska smaka utan att spendera en massa pengar för kylning.

Hem konserver också är ett bra alternativ för människor med olika typer av matallergier eller hälsofrågor som kräver en speciell diet. Eftersom färsk mat som konserver hemma inte innehåller en massa konserveringsmedel och behöver inte innehålla mycket socker, är det lättare att njuta av den mat du behöver i din kost, utan intag av tillsatser som du inte behöver.

Om det alls är möjligt, är det en bra idé för det nya hemmet Canner ställa en mer erfaren Canner att övervaka att första omgången av konservering. Ofta kan detta göra inlärningskurvan är förknippade med hem konservindustrin mycket lättare. Dessutom är den erfarna Canner möjlighet att erbjuda de nybörjare med lite tips och idéer som kan vara svårt att hitta någon annanstans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.