Vad bör jag tänka på när man planerar Middag?

Planering middag kan vara ett fantastiskt sätt att spara pengar och att veta att när du kommer hem på natten, får du vad du behöver för att förbereda en hälsosam måltid. Det finns massor av saker att ta hänsyn till om du planerar att göra middag för en dag eller måltider för en vecka. Göra en lista så att du vet exakt vad du behöver göra och när kan verkligen hjälpa någon planering session.

första anser din publik. Precis som kommer att äta den mat du förbereda? Tänk om maten sympatier och antipatier för de människor du normalt foder. Det är inte meningsfullt att planera middag som ingen vill äta. Det hjälper också att ha några måltider planeras per vecka som är gamla standbys och att du kan göra utan en massa tankar. Det är bra att prova nya saker, men om du inte är en fantastisk kock att börja med, överväga att prova några nya saker i veckan men också gamla favoriter som du säkerligen kommer att göra det på bordet utan att äta.

Nästa, planera din meny. Om du bara planerar middag för en natt, skriv ner allt du planerar att tjäna, och behöver-antingen klippa recept för att tjäna färre människor eller utveckla dem för att tjäna fler människor. När du är slutsatsen precis vad du tjänar och i vilka proportioner, se till att allt du behöver går på en inköpslista. Undersökningen din mataffärerna så att du inte köper ingredienser du redan har på handen. En annan sak du kanske vill utvärdera är om du kan göra en måltid mer healthfully. Om du kan använda friskare olja, lite extra grönsaker, eller någon annan sak som kommer att göra en måltid bättre, glöm inte att inkludera den på din inköpslista. Kom också ihåg att planera en efterrätt om du planerar att tjäna en, så att du bara måste göra en resa till butiken. Den enda gången du ska överväga att behöva göra en andra resa till affären är om du köper vissa livsmedel i god tid före den planerade måltiden. Köper inte sallad till sallad en vecka i förväg. Med de flesta producera, bröd, och många mjölkprodukter, planerar att köpa mer än en dag eller två innan du gör din middag. du också vill fundera när du planerar middag tiden begränsningar du kan vara under. Om middag förberedelse måste gå snabbt, leta efter recept som har lite prep och tillagningstid. Det finns böcker ägnats åt utformningen av snabba måltider. Till exempel, Rachel Rays kokböcker funktionen ofta hela måltider som du kan göra om en timme. Massor av andra välkända kockar göra detsamma. Om du planerar middag som kommer att utveckla, undersöka exakt hur mycket tid du behöver. Skär en sida skålen eller två om de tar för mycket tid att förbereda sig, eller ta upp en gäst på deras erbjudande om att tillföra något till måltiden. Alternativt kan vissa saker vara förberedda i god tid. Om du måste ha nybakat bröd till middag, göra dem framåt, frysa dem och sedan värma upp.

När du är verkligen ont om tid, det finns många premade saker som du kan göra smakar fräschare och hemlagat. Konserverad pasta sås kan lätt stärkta med en liten tillsats av vitlök och några färsk basilika. Detta är utmärkt hälls över spaghetti. Lägg till lite hemgjord majs muffins till konserverad chili för en snabb måltid. Håll ett par enkla att ändra saker på sidan till den tid då en planerad middag inte gå som behövs. Veta att du har en säkerhetskopia måltid, för säkerhets skull, kan ta bort stressen från planering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.