Vad är några viktiga Kök Supplies?

Om du har tittat på några av de visar på Food Network eller andra stationer matlagning, har du antagligen märkt den välfyllda, fullt levereras kök de kockar arbetar i och undrade om alla dessa prylar var nödvändiga för dig. Efter forska rekommendationer från experter som Gordon Ramsay, Jamie Oliver och kanadensiska kocken Michael Smith, följer här en lista med kök förbrukningsartiklar som varje kock, från expert till nybörjare, bör ha i sitt kök: Speed peeler: Investera i en U-formad skalaren. De är mer exakta, snabbare och bo skarpare om du skalar grönsaker eller rakning hårdost, som parmesan.

Tång: Dessa kan hittas i redskapen del av alla kök leveranser butik. De är perfekta för svarvning kött eller lastar varm mat för servering.

Murbruk: Om du har en örtagård eller föredrar smak av färska örter, är detta ett viktigt tillägg till ditt kök leveranser. De ser ut som skålar men är gjord av sten. Perfekt för att skapa torr gnuggar.

Köksknivar: Av alla köket leveranser du investerar i, bra knivar är säkert högst upp på listan. Det sägs att den enda knivar kock verkligen behöver är en åtta-tums kockkniven en Avklipp kniv och en räfflad FÖRSKÄRARE. Med knivar, får du verkligen vad du betalar för så ta dig tid att välja rätt passform. De flesta kockar rekommenderar rostfritt eller titan knivar stål och få ett stål (vinkelslip) att hålla dem i perfekt skära form.

en stor pott: En stor, tjockbottnad gryta behövs för matlagning pasta, grytor, chili eller andra stora partier. De som är bra med en ångbåt bricka och en pasta sil i dem.

Non-stick stekpannor: de bästa som har god kvalitet non-stick beläggning, tjock botten och en ovenproof handtag när du vill avsluta något i ugnen eller under grillen. Det är bäst att investera i olika stora grytor och pannor, och se till att de har lock. Det är ett personligt val, vad storlekar att köpa men det är bra att ha en mindre stekpanna, cirka sex inches i diameter, för matlagning ägg, ett medium pan, åtta eller tio inches, till pannkakor eller snabb stekning kött, och en tunga stor gryta, tolv inches, för rör-frys, risotto och andra större arbeten matlagning.

God kvalitet krukor: Liksom med dina kastruller, behöver du bara om tre olika storlekar dem till såser, kokning eller stewing. Din stora potten kommer att ta på alla dina stora matlagning jobb och dina små krukor hjälpa till. Sök efter tyngre krukor med tjock botten, ugn-bevis handtag och lock.

Graters: Det är bra att ha en stor multi-purpose rivjärn (den rektangulära eller pyramidformad dem med olika storlekar graters) och några av små handhållna graters. De större är bra för fragmentering olika ostar och grönsaker medan de mindre bra för rivning upp nötter, ingefära, fryst smör eller ens zesting citrusfrukter.

Mixning skålar: Vare sig du väljer metall, porslin eller sådana glas, ska du investera i en hel mängd olika storlekar. De är bra för mixning, marinering, sallader eller lagring av råvaror och rester i kylskåpet.

Skärbräda: Det bästa skärbrädor, och mest rekommenderas starkt, är tjocka och tillverkade av trä. Dessa slag sista ofta längre, är mer hållbara, och lättare på knivblad. Det är bättre att ha två: en som är avsedd för kött och en för allt annat. Detta bidrar till att undvika korskontaminering.

Matberedare /Blender: Dessa magiska gör-det-alla kök leveranser hacka, blanda, och mos mycket snabbare än att göra det för hand. Du behöver inte nödvändigtvis få både separat eftersom de ofta är de sålda som all-in-ones.

med en samling av dessa grundläggande kök leveranser, kanske inte får dig en egen matlagning show, men de kommer säkert bidra till att göra dig en vina i ditt eget kök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.