Vad är några sätt att Cook Kronärtskockor?

kronärtskockor medelhavsväxter i Thistle familjen. De förs in i köket i många Medelhavsländer nationer, och är också ganska gott på egen hand. Det finns flera sätt att laga kronärtskockor, beroende på personlig smak och hur kronärtskockor ska ätas. I alla fall, vill du välja fast kronärtskockor utan några tecken på vissnande eller sliminess, och löven bör vara tätt samlade kring den centrala kärnan. De kan förvaras i kylskåp för runt tre eller fyra dagar, men efter att du ska laga kronärtskockor, även om du inte tänker äta dem direkt. Det enklaste sättet att koka kronärtskockor är kokta. I båda fallen ska upp på kronärtskocka vara putsade med en vass kniv, och den nedre delen av stjälken tas bort. Att koka kronärtskockor på en ångbåt, placera en liten mängd vatten i botten av båten, och sedan placera kronärtskockorna inuti. Ånga dem i cirka 40 minuter, eller tills bladen lätt kan dras bort. Koka kronärtskockor, använd en djup kastrull med cirka tre inches (8 cm) vatten. Du kan lägga till olivolja, citronsaft, eller andra smakämnen i vattnet. Placera den beskurna kronärtskockorna insidan, fyll på, och låt koka tills stammen är mjuk. När du lagar kronärtskockor genom kokning, kom ihåg att tömma dem upp och ner innan du äter så att de inte blir vattnig.

Kronärtskockor kan också rostas. Ett antal recept kräver rostade fyllda kronärtskockor. Förbereda kronärtskockor för stekning, trim toppen och botten, och ösa ut innanmäte av kronärtskocka. Stuff kronärtskockorna med önskad ingredienser och grädda dem i en långpanna med ett ytligt skikt av vatten. Du kan också skära kronärtskockor på mitten och ösa ut insida för rostning. Baby kronärtskocka, kronärtskockor som ännu inte utvecklat hård taggiga blad, kan rostas och ätas, så länge som toppar är trimmas bort.

Grillade kronärtskockor är en annan populär förberedelse. Att koka kronärtskockor på grillen, börja genom att klippa dem och ångande dem lätt, för omkring 35 minuter. Sedan skär kronärtskockorna på mitten på längden så att du kan ta bort oätliga inälvsprodukter. Marinera den kronärtskockor, helst över natten, och sedan placera dem på grillen, vrida dem så att båda sidor tur gyllenbrun och tråckla att hindra dem från förbränning. När du lagar kronärtskockor på grillen, kan du prova inslagning dem i bacon eller glasering dem med lönnsirap, honung, eller socker marinera en karamelliserad behandla.

De många sätt att koka kronärtskockor lämna en stor flexibilitet att betjäna dem. Ett brett utbud av såser och dopp kan göras för att följa kronärtskockor, eller de kan ingå i andra rätter som paj eller gryta. Kronärtskockor kan också serveras varm eller kall, och gör en bekväm middag mellanmål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.