Vad är några rätter gjorda med mandlar?

Mandlar lägga till kritan och näring till både välsmakande rätter och efterrätter. De är en bra källa av vitamin E och protein. Mandel framträdande plats i de turkiska och indiska rätter och används även i amerikanska bakning och matlagning. Det finns många olika typer av läckra rätter gjorda med mandel inklusive varmrätter och sötsaker.

Mandel kan komplimang varmrätter på många olika sätt. Kotletter kan vara fyllda med en blandning av bröd kuber, mandel, örter och andra ingredienser. Ground mandel, smulor kracker och blandningar krydda kan användas för att rocken, eller bröd, kycklingbröst eller fiskfiléer för pan stekning. Den fisk eller fågel doppas i mjölk-och äggsmeten och sedan rullade in i mandel och knäckt Panering före stekning.

Courser marken eller hackad mandel kan också blandas med knäckt smulor eller brödsmulor till toppen vegetarisk eller grytor kyckling. Slivered mandel är också utmärkt att lägga till en sallad. Gröna bönor gryta är en av de mest populära amerikanska rätter gjorda med mandel. Gröna bönor grytan är en grönsak GARNERING som blandar gröna bönor, en krämig sås, friterade lökringar och mandel.

Många huvudrätter gjort med mandel också innehålla kyckling. Kyckling Almondine använder skivad mandel och kycklingbröst. Badami Murgh (Kyckling med mandel) är en indisk maträtt som använder både finmalen och slivered mandel. Krämig mandelmassa soppa med finmalen mandel är också en del av indiska köket. Torkade frukter och nötter såsom mandlar är utrustade ovanpå grönsaker som squash och mandel marken används ofta i curryrätter.

rätter gjorda med mandel är oerhört populära i turkiska köket. Mandel och hasselnötter och valnötter är vanligen äts med frukost livsmedel i Turkiet. Ris Pilaff med mandel är en turkisk maträtt som hade hela världen.

turkiska Baklava har antingen pistagenötter i filo degen lager eller en sirapsliknande mandelmassa fyllning. Almond Pudding med hackad mandel tillsätts en vaniljsås bas är ytterligare en av Turkiets populära rätter är tillagade med mandel. Halva är en välkänd turkisk dessert som kan göras med honung, socker, kanel, grädde av vete och mandel marken.

Italienska biscotti kan funktionen mandel och mandel smaktillsats. Choklad biscotti ofta har slivered mandel tillsätts smeten och efter gräddning kan biscotti doppas i choklad och sedan beströs med hackad mandel. Mandelkakor kan innehålla både mark mandel och mandel extrakt för smak. Almond bar cookies kan göras med en pie crust bas fylld med en mandel i smaken cream cheese fyllning. Almond glasyr och hackad mandel kan strös på toppen före kapning desserten i barer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.