Vad är några olika typer av Cream Pies?

Cream Pies kyls pajer. Skorpan är bakade och kyls först och kan antingen vara en mjöl-baserade pie crust eller Graham kracker smula skorpa. Choklad, banan, kokos och Key Lime är de mest populära typer av grädde pajer. Boston Cream Pie är också populärt, men det är faktiskt en tårta.

Boston Cream Pies har två sockerkaka lager fyllda med samma typ av vaniljsås-liknande blandning som finns i cream pies, men kakorna täcks i en choklad glasyr. Kredit för uppfinningen av Boston Cream Pie ges till kock vid namn Sanzian som kallade det Parker House Cream Chocolate Pie. Han arbetade på Boston 1856 Parker House Hotel som senare blev Omni Parker House Hotel. Den 12 December, 1996, var Boston Cream Pie officiellt deklarerade Massachusetts statligt Dessert.

Chocolate Cream Pies, som vi känner dem i dag, görs genom att lägga choklad med vaniljsås grädde tappning och placerat de fylla i a pie crust. Bittersweet eller osötad choklad används ofta i grädden fyllning. Grädden fyllningar i cream pies faktiskt är beredda med mjölk, grädde, och görs rikare med äggula till.

Banan är en av de mest kända cream pies. Vissa Banana Cream Pie bagare vilja lägga mosad banan med smält smör och krossade kex Graham att bilda en skorpa. Mycket mogna bananer lägga till extra smak på jordskorpan, men fastare bananer bör användas inuti kakan, så att skivorna inte är för grötig. Bananen skivor är placerade i botten av kakan och vaniljsås blandningen hälls ovanpå.

Coconut Cream Pie är ett rikt uppfriskande dessert. Flingor kokos läggs ofta med vaniljsås grädde fyllning samt rostade lätt till toppen den färdiga pajen. Coconut skulle också kunna användas i Graham kracker jordskorpan.

Key Lime Pie är en uppfriskande grädde paj. Till skillnad från andra cream pies med färska mjölk, är Key Lime Pie ofta med sötad kondenserad mjölk. Antingen färska eller tappat nyckeln limejuice kan användas för paj. Maräng toppar ofta en Key Lime Pie, men en del människor föredrar vispad grädde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.