Vad är några idéer för Summer Förrätter?

När vädret är varmt, många människor börjar leta mat alternativ som är lätt att tillaga och kan bidra till en aning svalka till en varm dag. Lyckligtvis finns det ett antal sommar aptitretare som ger gott om näring samtidigt uppfyller aptit. Här är några exempel på sommaren aptitretare som alla kan göra.

Sommar snacks och mat finger tenderar att gå ihop. De är lätt att tillreda och ännu enklare att konsumera. Enkel fat av huggen frukter som kiwi, äpplen och skivor apelsin göra en stor förrätt för lunch eller middag. Frukten tallrik är också bland det enklaste part livsmedel att montera. För lite extra fart, gör en enkel frukt dopp från mosad körsbär och färskost.

Tillsammans med frukter, kan råa grönsaker fungerar även bra som lätta aptitretare under sommarmånaderna. Morot Sticks, broccoli småblommorna och körsbärstomater är lätt plockmat som även kommer att påverka takten för måltiden. För något med lite mer krydda, piska upp några kryddpeppar ost sprids med tärnade Pentagram, riven ost skarp, och lite lätt majonnäs. Ren och skär delar av selleri stjälkar och fylla dem med kryddpeppar ost. För garnityr, lägga till några små bitar av rostat svartbröd till tallrik. En kall soppa är ofta en av de bästa sommaren aptitretare. Även om du inte är bra på att göra soppor, kan du skapa en enkel gurka soppa. Använd vanlig yoghurt, lite vitt vin, och gurkor som har frö som din huvudsakliga ingredienser. Placera alla tre i en matberedare och mixa ihop dem. Slutresultatet blir en tjock kall soppa som är uppfriskande och lätt på magen. Tillsätt salt och peppar vid servering av soppa.

Kyld böna sallader är ett annat exempel på enkla och näringsrika sommar aptitretare. Kombinera burkar med mörkt röda bönor, svarta bönor, och bönor Garbanzo i en skål. Lägg i några tärnade lök och chunky delar av grön paprika. Kasta alla ingredienser i italiensk dressing och låt salladen att kyla under trettio minuter. Detta bean sallad har en hel del visuella intryck samt vara fyllning och välsmakande.

För något sött, inget slår en enkel broccoli sallad. Använd rå broccoli småblommorna kombination med solrosfrön och mandarin skivor orange. Kasta ingredienser i en salladsdressing som görs med majonnäs, strösocker, och en skvätt citronsaft. Chill före servering. En sista ljus förrätt som är perfekt för sommaren är hummus. En grundläggande hummus recept kräver Garbanzo bönor, vitlökspulver och ditt val av citronsaft och olivolja. Samman ingredienserna i en matberedare för att göra en slät paté som är idealisk för spridning på små avsnitt av din favorit rostat bröd. För en väl avrundad förrätt, tjäna hummus med skivade svarta oliver och några körsbär halvor tomat.

Det bästa med sommaren aptitretare är att de kan utnyttja alla färska frukter och grönsaker som är tillgängliga under hela sommaren. Med lite fantasi är det lätt att skapa aptitretare som är cool, läckra och näringsrika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.