Vad är några användningsområden för Confectioners "socker?

Det finns ett brett spektrum av användningsområden för konditorer "socker, vilket gör det en nyttig sak att hålla runt huset. Du kan också hitta konditori "socker märkt som" strösocker "eller" florsocker. "Alla tre typer av socker är den samma, skillnaden är regional, snarare än kulinariska. Du kanske också vill vara medvetna om att de flesta konditori "socker har tillsatser som majsstärkelse som är utformade så att det inte klumpar, ibland dessa tillsatser är oväntade, och du kanske vill kontrollera om du har allergier eller om du laga mat för personer med diet .

Confectioners "socker är en typ av socker som har mark i ett mycket fint pulver. Det kan göras antingen från sockerrör eller sockerbetor, sockerbetor är ett vanligt val för konditorer "socker, eftersom socker är så raffinerade att de subtila skillnaderna mellan sockerrör och sockerbetor är inte så märkbar.

främsta fördelen med konditori "socker är finkornig, vilket gör det möjligt att lösa upp mycket snabbt. Några recept kräver speciellt för strösocker, eftersom de gynnas av en snabbt upplöst socker. Eftersom florsocker ofta har tillsatser, bör du vara försiktig med att ersätta vanliga socker med detta socker i recept, tillsatserna kan leda till att livsmedel för att ge underligt, och en del bakverk faktiskt dra nytta av korniga konsistens regelbundna socker.

En av de mest välkända och vanligaste användningsområdena för konditorer "socker är i glasyr. Sockret kan bli slagna med smör och smaktillsatser för att göra en sammanfattning, krämig smör glasyr. Det kan också blandas med äggvitorna göra Kristyr eller slagen med mer exotiska ingredienser som grädde ost för unika frostings. Vissa tycker också att damm konditori "socker över bakverk som Spice tårtor för en aning sötma utan en tjock glasyr.

Confectioners" socker är också användbart för saker som maränger, som kräver sötma men skulle kollapsa under vikten av regelbundna strösocker. Konditori "socker kommer att smälta med ingredienserna i marängen, och den lilla mängden tillsatt majsstärkelse verkligen bidrar till att stödja marängen så att den inte sag eller bli gråtmild. Detta socker används även i saker som rom bollar och tryffel.

Det finns också icke-dessert användningsområden för konditorer "socker. Till exempel är socker och kanel ofta stänkte tillsammans i Mellanöstern rätter som b'stilla och andra livsmedel med phyllo deg för att få fram smakerna av skålen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.