Vad är några Presenttips för vinälskare?

Att veta vad en vän eller älskad intressen och passioner är verkligen hjälper när det gäller att välja rätt present. Denna typ av gåva är också mycket tankeväckande eftersom den visar att du tog dig tid att fundera över sin hobby eller passioner. Presentidéer för vinälskare varierar från mycket billigt till dyrt, så det finns något för varje plånbok. Du kan också göra bra vin-relaterade presenter för vinälskare.

Ett av de enklaste att göra presentidéer för vinälskare är en decoupage magasin. Attraktiva vinetiketter ofta finns i vinframställningsföretag del av en stormarknad och du kan hitta decoupage medium ett hantverk leverans butik. Den färdiga plattan kan dekorera en vägg i ett hem bar och /eller användas för att betjäna vin till gäster. Du kan också sätta ihop en ost och vin presentkorg som har flera flaskor vin och ett sortiment av ostar, bröd och kanske choklad också. Dessert-teman presentidéer för vinälskare kan inkludera sötare vin och gourmet efterrätter som fin choklad och cheesecake. Ett alternativ till att ge flaskor vin, om du är osäker på vad för slags inkludera, är att ge ett presentkort så att mottagaren kan välja sin favorit vin. Monogrammed vin pokaler är en annan bra idé.

Böcker också göra bra presenttips för vinälskare. Du behöver inte begränsa dessa till informativa böcker bara. Recept böcker som innehåller idéer om matlagning med vin kan uppskattas av dem som älskar vin och älskar att laga mat. Du kan inkludera en flaska eller två av vinet efterlyste i vissa av recepten.

Om du letar efter en utstuderad present till någon du tycker som är ett vin älskare, kan du planera i förväg och köpa en sällsynt flaska vin. Det finns även vin i månaden typer av gåvor tillgänglig. Getaways veckoslut vinprovning också göra en fin present för vinälskare om du letar efter en större gåva. Ännu en dag av turnerande en vingård som har en vinprovning kan göra en fin present och du kan följa upp det med en stor middag och en fin flaska vin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.