Vad är några Low Carb Alkohol alternativ?

Under senare år har räknat kolhydrater varit en populär typ av diet och kan säkert hjälpa dem med diabetes att hålla sitt socker nivåer ner. Många gör det felaktiga antagandet att det finns inte många lowcarb alkoholhaltiga drycker. Någonting med måtta kan vara till nytta och till och med vara lowcarb tillräckligt för att undvika att förstöra en carb counting diet. Den mest lowcarb alkohol skulle komma från destillerad sprit. Produktionen och destillering av sådana drycker som whiskey och vodka inte ger några kolhydrater, gör det till det bästa valet.

Andra alternativ inkluderar lättöl, som alltid har varit ganska låg i kolhydrater och jämförelsen mellan olika varumärken i form av kolhydrater per flaska är för mycket liten att märka, även om det ibland visas på flaskans etikett. Eftersom alkoholen i sig inte är en kolhydrat, kunde många anser lowcarb alkohol en lätt sak att komma med, men processen att tillverka alkohol eller andra ingredienser i den färdiga produkten kan lägga till kolhydrater de konsumtionsvaror produkten. Alkoholen i öl produceras genom jäsning av naturligt socker som finns i mältat korn. De sockerarter från malten omvandlas till alkohol av jäst läggas till öl, den spannmål som används i bryggningsprocessen innehåller kolhydrater och socker i kornet skapar alkohol och kolsyra som finns i öl. Lättöl innehåller färre kolhydrater och mindre alkohol än vanlig öl och har alltid innehöll mindre av varje, gör den till ett rimligt val för tidskrävande lowcarb alkohol.

Destillerat vätskor som rom och vodka har noll carbs eftersom den alkohol som framställs under destillationsprocessen utgörs av etanol, vilket är en nolla carb vätska. Detta skulle göra en strikt destillerade produkter ett utmärkt val för Low Carb alkohol, kan dock lägga smakämnen och andra ingredienser till en blandad drink tryck carbs genom taket.

The bästa valet för lowcarb alkohol är att konsumera med måtta. Göra detta kan du njuta av drycker och kolhydrater räknas i processen. Även ljus öl och destillerad sprit är de lägsta per portion på kolhydrater, den mängd som förbrukats och eventuella tillägg som används i dessa drycker en gång i händerna på konsumenten kan driva dem ur lowcarb alkohol kategori.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.