Vad är lite dessert Idéer för diabetiker?

Människor som lider av diabetes måste göra många förändringar i livet, särskilt när det gäller kost. Många livsmedel bör begränsas eller elimineras helt. Detta inkluderar de som innehåller socker eller vissa typer av kolhydrater som snabbt omvandlas till glukos. Höga blodsockervärden kan vara farligt, så diabetiker också måste testa sitt blodsocker ofta. Diabetes desserter och andra speciella livsmedel kan vara till hjälp.

Desserter allmänhet är det första objektet bort från kosten. Detta kan leda till en känsla av utsatthet. Men det finns vissa diabetes desserter tillgänglig. Några av de enklaste att göra och billigaste är sockerfria gelatin och puddingar. Det finns många smaker av dessa diabetes desserter erbjuds, och de kan hittas i någon stormarknad.

Många diabetiker desserter är gjorda med frukt. Fruktsallader tillverkad av en kombination av olika typer av färsk frukt är ett exempel. Ett annat alternativ är skivad frukt med en liten mängd vispad toppning. Whipped pålägg finns även i "light" formler, som kan läggas till sockerfri Jell-O eller pudding också. När det gäller konserverad frukt som alternativ för diabetiker desserter, de bästa valen är de förpackade i naturliga juicer utan tillsatt socker. En person med diabetes kan äta dem ensamma, äta dem med vispad toppning, eller lägga till dem i speciella låg socker kakmix.

De flesta livsmedelsbutiker har avdelningar som innefattar mat gjort särskilt för särskilda typer av kost. Detta är ett bra ställe att hitta en mängd diabetes desserter inklusive låg glukos godis. Kontrollera också frysen avsnittet på din marknad för diabetiker desserter. Det finns många olika typer av frysta behandlar exempelvis sockerfria is pops, fudge pops, glass och sorbet.

Recept för diabetiker desserter finns i många kokböcker och på nätet. Du kan följa recepten exakt eller använda dem som inspiration för att skapa andra diabetes desserter. Använda en kokbok är ett bra sätt att lära sig använda andra ingredienser i stället för socker och hur man kan omvandla allt mängder av produkter som Splenda eller andra substitut socker som ersättning för socker i standardrecept.

Kom ihåg att bara för att något är märkt lågt socker, det betyder inte att den kan ätas i stora mängder. Det är bäst att fortsätta att begränsa desserter. Kontrollera med din sjukvårdfamiljeförsörjare att lära sig vilka typer av substitutioner han eller hon rekommenderar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.