Vad är efterrätter Tillverkad med körsbär?

två typer av körsbär är söt och syrlig. Syrliga, eller sura, är körsbär används färska, konserverade eller torkade göra många körsbär desserter. Sötkörsbär Laga inte bra eftersom de tenderar att förlora sin smak vid upphettning. De är bra att äta färsk eller för att använda i kalla efterrätter som i glass. Cherry cheesecake, körsbär kaka, körsbär Jubilee, körsbär skomakare och Cherry Pie är några populära desserter görs med körsbär.

Cherry Pie är en av de mest kända cherry desserter. Cherry pajer är dubbel vanligtvis skorpa pajer och övre skorpan kan vara ett gitter skorpa. Lattice skorporna har långa remsor av degen placerade högst upp på frukten. Degen strips överlappning och på varv för att skapa en vävd utseende. Färska körsbär traditionellt används för att göra ett körsbär paj, men konserverad paj fyllning är också ofta.

Färska körsbär kan bakas in i en Cherry Cobbler eller kombineras med andra frukter för att göra en frukt Cobbler. Detta är en av efterrätter gjorts med körsbär där frukten är vanligen kokas innan den bakas. Körsbären värms med socker och majsstärkelse i en kastrull på spisen och sedan placeras i en ugnsform. Skedar mjuka degen placeras på toppen av frukt innan gräddningen. Cherry Cobbler serveras varm med glass eller vispad grädde.

Körsbär Jubilee är ett av de flottaste efterrätter gjorts med körsbär, men det är också ganska enkelt. Du kan även använda konserverade körsbär eftersom körsbärsjos behövs för att tjockna med majsstärkelse att göra tjock sås. En likör som konjak etc. läggs till körsbär och tände med en tändsticka. Körsbär Jubilee serveras flambeed eller flammande, och eldiga körsbär serveras över glass. Chef Auguste Escoffier krediteras med uppfinner Cherries Jubilee när han serverades vid ett jubileum fest för drottning Victoria.

Cherry kaka, körsbär bröd och körsbär cheesecake är några andra populära desserter gjorts med körsbär. Cherry kaka kan göras i alla möjliga variationer och många av dem är snabba recept görs med konserverade körsbär paj fyllning. En Streusel cherry kaka har en kaka lager omfattas av körsbär och toppad med en Streusel smula blandning av brunt socker, smör och havre. Cherry bröd liknar bananbröd i att det är gjort i ett bröd pan och vanligtvis har nötter till. Cherry cheesecake är gjord på ett liknande sätt som jordgubb cheesecake och färska, frysta eller konserverade körsbär får användas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.