Rätter som kan göras med majsmjöl?

Majsmjöl är en utmärkt säd källa för att göra alla typer av underbara rätter. Användningen av majs, kommer majsmjöl och majsmjöl till oss från indianer, och i århundraden, vissa recept från Mexiko var vårt första samarbete med majsmjöl. Majstortillas använda en bas majsmjöl och lite vatten. Antingen klappade eller rullas till runda och lätt tillagade på båda sidor, kan flera saker göras från dessa tortillas, inklusive tacos, enchiladas, flautas, tacquitos, och även majs quesadillas måltid. p

Majsmjöl används också som ett hett frukostflingor, och många njuta av varm gröt majsmjöl toppad med lite melass. Alternativt är gryn också av grövre marken majs, och kan ätas som gröt, stekt eller och toppad med sås.

Majsmjöl är också en viktig ingrediens i majs bröd eller muffins majs, som kan göras antingen söta eller kyndel versioner. Majsmjöl blåbär muffins är en utmärkt frukost förrätt, och kyndel majsmjöl med salvia och lök kan användas som en bas för hemmagjord stoppningsändamål för fjäderfä. I Italien är majsmjöl gröt som görs i lakan, eller säljs i tuber som polenta. Polenta är ett underbart alternativ till pasta. Den kan serveras som bas för många en fantastisk sås eller kötträtt. Polenta kan också vara stekt och ätit i rutor, eller tjänat som frukostflingor.

Några pizza dammas också med majsmjöl på botten istället för vetemjöl, lägga lite knastrar till skorpan när den är gräddad. Rumänerna tjäna en maträtt ganska lik polenta kallade mamaliga . Det är ofta serveras med ost eller gräddfil vid sidan om.

Några intressanta modern tar på majsmjöl införliva mexikanska smakerna i grytan form. Till exempel har Tamale pie ett hackat oxkött eller strimlad kyckling bas som är täckt med ungefär en tum (2,54 cm) skikt av kokt majsmjöl, och sedan bakade.

Många afrikanska recept använder majsmjöl som stärkelse eller huvuddelen av en måltid. I Zambia är nshima , kokt majsmjöl, en mycket tjock version av den amerikanska majsmjöl, och är vanligtvis brutit med kött eller nötter, och en grönsak. Ugali , som liknar polenta är vanligt i Västafrika. Rullas till en boll och doppas gravies eller grytor.

Ett antal länder integreras majs till regionala rätter, men i länder utanför Amerika, dessa rätter inte gällde förrän majs importerades i den 17: e talet eller senare. Nu är det vanligt att hitta majsmjöl används i Afrika, Mellanöstern och europeisk mat. Naturligtvis äldsta recept på majsmjöl kommer alltid datum indianska källor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.