I en formell dukning, Vad är en laddare?

Vid ett tillfälle anses nödvändiga för alla välklädda dukning, laddaren plattan föll i onåd under den senare delen av 20th Century, men nu gör comeback som en viktig del av den formella middagar. Intressant nog finns det några olika tankegångar om hur du använder laddaren plattorna på bästa sätt. Här är några grunderna i laddaren, och hur det används.

Laddare är helt enkelt underplates som används vid varje kuvert en formell tabell. Laddaren kommer att vara större än den faktiska middag och plåtar sallad som används för att hålla maten. Vid ett tillfälle var en riktig laddare tallrik alltid gjort av antingen tenn eller rostfritt stål överdragen med guld. Däremot kan laddaren tallrik idag bestå av allt från plast harts till silver. Vad tycks betyder mest är att laddaren ska komplimang val av porslin, bestick, och allmän dekor i tabellen dressing. En laddare kan användas med eller utan tabletter, beroende på graden av formalitet anställd av kuvert. En skola att laddaren plattor är avsedda att endast fungera som platshållare till det faktiska Kina plattorna förs till bordet. Detta skulle innebära att servern skulle ta bort laddaren från kuvert samtidigt den första kursen erbjöds till gästerna. Laddaren är forslas bort för att aldrig ses igen under resten av måltiden.

Andra hävdar att laddaren är att förbli tills desserten serveras. Detta skulle innebära att laddaren skulle stanna kvar för att få soppa, sallad och entrée kurser, och bara tas bort från bordet när det var dags att avsluta måltiden med godis. En relativt regionalt anpassad med laddaren plattor är att placera dem vid sidan av kuvert när måltiden börjar, där de kan användas för cocktail glas och andra redskap middag eftersom de inte längre behövs.

Oavsett vilket förfarande följs finns det ingen tvekan om att använda rätt laddare plattorna kan lägga en touch av elegans i tabellen. Genom att plocka upp designelement i samband med dukning, val av färger och mönster som används för porslin, laddaren plattan förbättra skönheten i andra bitar och skapa en känsla av en fullt förberedda bord.

Med så många olika stilar och material att välja på i dag är det relativt enkelt att köpa laddare plattor som passar in i nästan varje budget. Många hem butiker inom detaljhandeln återförsäljare och verkstäder Kina kommer att laddaren plattorna i en mängd olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta något att berömma någon Kina mönster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.