Hur väljer jag det bästa Cupcake Wrapper?

Homemade cupcakes är en speciell behandling. Välja rätt cupcake omslag beror på orsaken till användning. Bestäm om din wrapper är helt enkelt att förhindra fastnar eller om den ska ge stil för en speciell dag. Ditt svar kommer att hjälpa dig välja den bästa cupcake omslaget. En gång i tiden var en cupcake omslag ett rent funktionellt verktyg. Finns i klart, blandade pastellfärger eller aluminiumfolie, syftade dessa för att minimera röran när du bakar cupcakes eller muffins, och för att hindra dem fastnar i stekpannan. På senare tid har silikon liners gått med papper och folier som ett alternativ för bagare. När du väljer en liner av funktionella skäl, papper, folie, och silikon är alla bra val. Papper omslag kommer vanligtvis i färger och utflykter, men är semi-transparent och kan dyka fet. Folie omslag brukar komma i silver och guld, och förhindra att oljig utseende, men tenderar att göra utsidan av cupcake mer skarpa. Silikon liners är effektiva och kostnadseffektiva eftersom de kan återanvändas, men tenderar att vara mindre attraktiv än alternativen.

Cupcakes ofta en stapelvara på barnkalas. Disponibel wrappers skapa något behov av redskap eller plattor, bara ligga och äta. Av denna anledning har lust kakor med utarbetad mönster minskat i popularitet, medan cupcakes göras med omslag den funktionen favorit teman eller karaktärer har blivit trendigt. Dessa är allmänt tillgängliga och billiga.

Syftet med en dekorativ cupcake omslag är inte alltid att förhindra mini kakor fastnar i stekpannan. Den senaste trenden i cupcake liners är de som tillämpas efter gräddningen för en rolig, färgrik presentation. Variationen i dessa mönster är häpnadsväckande, och det finns sannolikt en tillgänglig för alla tänkbara tillfällen.

Flera webbplatser säljer anpassade omslag. Det finns även de som har en specialiserad, tryckt design och bifogade dekorationer. En del omslag kan behöva en andra liner för att förhindra fett spotting. Utveckla konstruktioner kan kosta så mycket som $ 1,95 amerikanska dollar (USD) var, medan enkla sådana kan hittas för $ 5,00 (SEK) per dussin.

Nästan 2 $ (USD) per wrapper kan tyckas dyrt, men mönstren kan vara ganska komplicerade. Många inslag laserskurna kanter som liknar spets eller fint skapad blommor. Vissa webbplatser sälja mallar så att kunderna kan skriva ut sina egna cupcake omslag hemma.

Shopping för bästa cupcake omslaget behöver inte vara en komplicerad uppgift. Huruvida beslutet grundar sig på funktionalitet eller utseende, det finns alternativ för alla tillfällen. Webbplatser avsedda för bakning och muffins, samt lokala hantverk och bakning butiker, vanligtvis ge ett sortiment av val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.