Hur jag värd en äkta engelsk Tea Party?

Om du söker värd en speciell Mors dag, födelsedag, bröllop dusch eller annan fest, kan du överväga att ha en äkta engelsk Tea Party. Dessa roliga och formella sammankomster bygger på seder och spetsfundigheter av viktorianska eran England, och kan vara ett spännande sätt att prova ditt webbhotell förmågor. Med en engelsk tebjudning, med tangenterna framgång är i detaljerna, så att du kan vara så överarbetat eller enkelt som du vill. är brukligt att en engelsk tebjudning tillskrivas Anna, hertiginna av Bedford i mitten-19th century. Vanligtvis på den tiden fanns det bara två måltider per dag: frukost och middag. Hertiginnan Anna, som enligt vissa experter hade svårt att ta sig igenom dagen utan mer mat, började bjuda in vänner över för lätta eftermiddagen snacks och te. Tanken fångad på, och tebjudningar har varit populära sedan dess.

Ett par veckor innan Engelsk Tea Party, anser post inbjudningar till gästerna. I en ålder av e-post och SMS, folk glömmer ofta det enkla spännande att få en ganska kort med posten. Medan du kunde beställa speciellt graverat inbjudningar, är det lättare att köpa en förpackning med trevliga kort från ett papper eller gåva lagra och anpassa dem själv. För en riktigt autentisk te, begära att dina gäster handskar och hattar. Om du önskar en mer avslappnad samla, be dina gäster att bära oavsett outfit får dem att känna snyggast. Eftersom det är en tebjudning, huvudfråga är vad tea service att använda. En populär sort av tekannan är Brown Betty, en behagligt rund, keramisk gryta gjorts i England. För något mer prålig, tekannor finns i en mängd vackra mönster och färger. För en äkta engelsk tebjudning, överväga en porslin tekanna med blomstermotiv.

Det gäller vad te att tjäna mest sannolika att vara giltig är ett svart te. Om du väljer från lager inköpt märken, engelsk frukost, Yorkshire, prins av Wales och PG Tipps alla är utmärkta. Om du vill specialavtal te för din engelska Tea Party, titta noggrant på den grad av te. I stigande ordning kvalitet, vilka typer av svart te är Bohea, Pekoe, Congou och Souchong. Souchong är ganska dyr, jämfört med andra sorter, men bär en rökig och djup smak för riktigt speciella tillfällen. Eftersom te är inte riktigt en hel måltid, kanske du vill ha flera sorter i lagom stora snittar och små smörgåsar. Vanligen används ingrediens omfattar rökt lax eller Deviled ägg. För smörgåsar, ägg eller kyckling sallad, vattenkrasse, färskost och valnötter och skinka och tomat är alla vanliga sanningar. För en äkta utseende, stapla smörgåsar i en pyramid och tjäna på ett silverfat.

Desserter för en engelsk tebjudning bör liknande små. Lemon curd eller körsbär tartlets är läckra och lockande, och kan lätt göras i portionsförpackningar. Du kan prova att göra ett traditionellt engelskt te sött, t. ex. en Bakewell tårta eller ormbunke kaka. Ett urval av kakor eller en lätt jordgubbsmousse är också utmärkt sätt att avsluta en te.

Om du vill ställa stämning för din Tea Party, kan enkla detaljer gör ditt miljö elegant och vacker. Istället för att använda pappersservetter, prova billig trasa sorter. Dekorera med ett fåtal stora ormbunkar eller vaser med blommor. Betrakta ett urval av viktorianska eran klassisk musik, som Elgar eller komiska sånger av Gilbert och Sullivan. Tänk på att formellt inte behöver betyda täppt eller stel, och kom ihåg att en avslappnad och trivsam miljö är alltid det bästa en värdinna kan ge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.