Hur gör jag Homemade frukostflingor?

Det kan vara väldigt enkelt, ekonomiskt och hälsosamt att göra hemgjord frukostflingor. Den vanligaste viktigaste ingrediensen i varma och kalla hemgjord spannmål är havre, även om andra hela korn som vetegroddar kan också användas. Havre är fullkorn och är tänkt att sänka kolesterol, bidra till att stabilisera blodsockret och lägga utmärkt fiber i kroppen. Müsli och granola är snabba, goda och populära hemgjord spannmål att göra.

müsli utvecklades 1876 av frukostflingor företagare, Dr John Harvey Kellogg, som bygger den på DrJames C. Jackson's 1863 skapandet av bränd bitar Grahamsmjöl kallas "Granula. " Den granola produkten inte var kommersiellt framgångsrika förrän på 1960-talet hälsokost rörelse hit med sin betoning på hela korn. Vad gjorde det särskilt populär var sin sunda bekvämlighet och krispig konsistens förs ut genom rostning av havre. Det finns många möjliga varianter av granola men de grundläggande ingredienserna är havre, olja, sötningsmedel såsom honung, smakämnen som vanilj och torkad frukt och nötter.

Andra möjliga sötningsmedel för hemgjord granola omfatta brunt socker och lönnsirap . Raps och solros är populära oljor för granola, men olivolja kan också användas. Den grundläggande metoden för att göra hemgjord spannmål granola frukost är att kombinera havre och nötter i en stor bunke. I en annan bunke, blanda sötningsmedel, olja och smaktillsatser innan omrörning detta i havre blandning. Placera granola i en oljad formen och grädda i en timme till en och en halv timme beroende på recept instruktioner.

För dem som föredrar krämig struktur som frukostflingor, Müsli är en populär favorit. Müsli utvecklades 1900 av den schweiziska nutritionist och läkare, Maximilian Bircher-Benner. Müsli kan göras hemma genom att blötlägga havre i vatten och blanda dem med citronsaft och mjölk. Rivet äpple och kanel tillsätta smaker i Müsli. Alla typer av jordnötter är en utmärkt toppning. Vetegroddar och havrekli skulle kunna användas tillsammans med havre och müsli kan ätas varm eller kall. ska Homemade frukostflingor förvaras i lufttät behållare i upp till fyra veckor. Making frukostflingor behöver inte ta upp alltför mycket tid och fördelarna är stora. Till exempel kan du kontrollera hur mycket socker som används. Dessutom är kostnaden sannolikt är mycket mindre än att köpa färdigförpackad kommersiella frukostflingor.

p

Flingor vanligtvis äts med mjölk på morgonen eller för en mellanmål senare på dagen, men det finns andra bra idéer om hur du använder hemgjorda frukostflingor. De kan göras till spannmål barer för snacks eller snabb frukost på språng. Homemade spannmål kan också vara en del av en läcker, men hälsosamt mellanmål när man toppar vanlig yoghurt med bitar av färsk frukt till. Du kanske även vill placera din hemmagjord frukostflingor i en attraktiv glas lufttät behållare, bifoga det skriftliga receptet på burken med band och ge den som en praktisk värdinna gåva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.