Hur fungerar en Spis Top Kaffebryggare Work?

traditionella köket topp kaffebryggare var ibland också kallas en lägereld kaffekanna, eftersom man anpassat sig väl till att koka kaffe över öppen eld. Att denna typ av spis topp kaffebryggare var gjord av aluminium eller rostfritt stål, och liknade en kaffe karaff. Botten av krukan innehöll en reservoar för vatten, och toppen, hade en rund korg, med en stjälk som når ner till botten av krukan. En placeras kaffe i korgen, som stöddes då av stammen. När vattnet reservoaren fylldes, korgen lades, och kaffet sattes på värme för att nå en böld. När vattnet började koka, det kom i kontakt med kaffet. Ofta en liten glasskiva på locket får en att se kaffet rinner uppåt. När vattnet i topp var brun, gjordes kaffet. Ett enkelt sista uppgift var att ta bort korgen. Underlåtenhet att ta bort korg skulle leda till kaffe med en betydande mängd kaffesump i den.

Nyare typer av spisen topp Kaffemaskin omfatta espresso krukor, som använder ånga och kokande vatten passera kaffet . De kommer ibland med ånga stråle som kan användas för att skum mjölk för cappuccino eller lattes. Många kaffeälskare insistera på att denna typ av kaffe är vida överlägsen BRYGGKAFFE grund av de tillgängliga ånga och eftersom kaffesump få infunderas med både ånga och kokande vatten som kaffe kockar.

Vissa typer av spis top kaffebryggare nu fungerar på ett sätt som liknar en fransk press. När kaffet har tillåtits passera, är det skäl pressas ner till botten av karaffen, skapar en mycket mörkare och rikare kopp kaffe. Vissa människor, däremot, känner spisen toppen kaffebryggare är för mycket arbete, eftersom brist på noggrann iakttagelse kan göra kaffe smakar antingen brännas eller bitter.

Man kan undvika att göra brända eller alltför starkt kaffe genom att ansluta noga instruktionerna som följer med sin spis topp kaffebryggare. Vanligtvis använder en spis topp kaffebryggare mindre kaffe än en manuell eller elektrisk dropp maker. En mindre mängd kaffe kan hjälpa till att hålla kaffet blir för stark. Dessutom är det viktigt att ta bort spisen topp kaffebryggare från värmen när kaffet är gjort för att förhindra att bränna kaffet. Att hålla det varmt rekommenderar många kaffeexperter överföra färdiga kaffe till en lufttät karaff.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.