Vilka verktyg är bäst till åtgärd Wet ingredienser?

När det blir dags att mäta våt ingredienser när du lagar mat, är det bra att ha rätt utrustning. Även om det är möjligt att mäta våta ingredienser med olika verktyg, med hjälp av fel personer kan leda till mer oreda än nödvändigt och kan också leda till felaktiga mätningar.

Mätning skedar är en av de bästa verktygen för att ha när det är dags att mäta våt ingredienser. Normalt mäta skedar finns i teskedar och matskedar, liksom delar av varje. En uppsättning mäta skedar ingår vanligtvis? och? mätningar av varje. Vid användning i kombination, kan kocken uppnå mätningen önskade. Om han eller hon behöver för att mäta? matsked av ingredienser, till exempel, han eller hon helt enkelt mäta våta ingredienser med? matsked doseringssked och sedan lägga till ett extra? matsked.

För att undvika att en enda röra, det är bäst att mäta våta ingredienserna genom att doppa mätsked direkt i vätskan och avlägsna den fyllda skeden. Försöker hälla ingredienserna kommer sannolikt att mätsked att svämma över, eller mätsked kan missas helt. att ett annat verktyg används för att mäta våt ingredienser är mätglaset. Helst ska mätglaset innehåller en pip som kan användas för att hälla ut den mätta vätskan. Measuring Cups kommer normalt med fraktion mätningar och mätningar milliliter, vilket gör det möjligt att mäta våt ingredienser utan att behöva göra Måttjämförelser från ett recept till nästa. Eftersom dosmått typiskt för stor för att doppas i vätskan bör ingredienserna hällas direkt i koppen. Även mätning av koppar är större, vilket gör det mindre troligt att misstag spilla vätska, det är bäst att mäta blöta ingredienser i en mätbägare över ett handfat.

bör den vätska som skall hällas i mätglaset förrän den har nått lämplig rad. Om receptet efterlyser? kopp mjölk, till exempel bör mjölken hällas tills det når linjen bredvid? märke. Efter vätskan hälls i mätglaset, bör koppen placeras på ett plant underlag för att säkerställa att rätt mängd har mätts. Om för mycket vätska har lagts till mätglaset kan överskottet hällas tillbaka i sin originalförpackning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.