Vilka olika sätt att laga kyckling?

Kyckling är en mycket mångsidig och välsmakande kött som lämpar sig väl för olika preparat och smaker. Kyckling är en del av köket i nästan varje nation, tack för att underlätta för uppfödning av kycklingar och förbereda sitt kött. Vid utarbetandet kyckling, den myriad av preparatet alternativ kan ibland vara överväldigande. Till att börja med, bestämma vilken del av kycklingen som du vill förbereda. En hel fågel, till exempel, kan rostas i ugnen. Efter att allt kött som kunde ben användas för att göra en soppa lager. Kycklingbröst tenderar att ha den ömmaste, saftigt kött och kan förberedas på olika sätt. Om du föredrar mörkt kött, kan du förbereda kycklingklubbor och vingar.

Vitt kött är centrerad kring bröst och andra delar av kyckling som inte är fysiskt tungt bruk under fågelns livstid. Vingar och ben, å andra sidan, innehåller mörka muskelkött. Den smak av mörkt kött är obehagligt att vissa konsumenter, som föredrar den ljusare, saftigare vitt kött. Mörkt kött kan vara ganska delikat, men särskilt när väl smaksatt och stuvad. Det enklaste sättet att förbereda kycklingen är rostning. En kyckling kan bli grillade hela eller i delar i en ugn uppvärmd till 350 ° Fahrenheit (176 ° Celsius). Om köttet är gnids in med olja och kryddor och regelbundet tråcklade genom rostning processen kommer det att vara smakrik, saftig och anbud. Kyckling görs när juicer som följer därav är tydliga, vilket kan ta en timme för en hel fågel. kan Ugnsstekt kyckling också vara fyllda. Kroppen hålighet i en hel kyckling kan vara fyllda eller så kan du göra slitsar i brösten och låren och grejer dem personligen. Förutom traditionell fyllning, kan du prova rostning kyckling fylld med getost, eller andra kreativa möjligheter fyllning. Prova att göra en mängd olika såser att fungera tillsammans med din stekt kyckling, liksom.

Chicken kan också beredas i en stekpanna som en stek. Till stek kycklingen, börja med brännande köttet på båda sidor i en het oljad panna. Sänk temperaturen och koka köttet genom att lägga smak som önskas eller hälla sås över kycklingen innan du låter den. Vissa saute kokkärl kan också användas under ugnen broiler, i ett preparat som liknar rostning. En populär kyckling beredningen stekning. Kycklingarna kan stekt hela i stora krukor, men stekt kyckling tenderar att bestå av bitar panerad kyckling och stekt. För att minska oiliness, stek kycklingen i jordnötsolja och tömma den väl före servering.

Äldre kyckling kan kompott, som är en långsammare matlagning metod resulterar i anbudet kött. Till köttgryta kyckling, börja med löst hackning fågeln och brännande bitarna i gryta potten. Lägg grönsaker och vatten och låt sjuda omfattas i flera timmar, tills köttet faller av benet. Kyckling grytor kan ätas naturell eller serveras med nudlar eller ris.

Kyckling visas styckas och kokas i ett antal rätter. Kyckling kan ingå i indisk currygryta, kinesiska röra frites, eller mexikansk mat som burritos eller tacos. Kryddblandningar för att smaksätta etnisk mat finns i de flesta livsmedelsbutiker och är ett enkelt och snabbt sätt att göra en läcker måltid.

alternativen för att förbereda kyckling mycket varierade. Mer hälsomedvetna konsumenter kanske föredrar rostning kyckling, vilket gör fettet ut och resulterar i en lättare måltid. Kyckling spelar också en roll i etnisk mat från hela världen, och skulle kunna användas vid middagar fira södra USA med afrikansk mat, och allt däremellan. Vid visning kyckling, vara medveten om hur kokta köttet. Juicer ska köra klar och köttet ska inte vara rosa alls. Det rekommenderas att kyckling ska nå en inre temperatur på 165 ° F (74 ° C) för säkerheten. Efter service, vira in matrester och kyla dem omedelbart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.