Var kan jag hitta Vegetarisk Food på Disneyland?

Disneyland, "Happiest Place on Earth," kan verka lite enerverande för en vegetarian. Fokus för mat i parken inte i första hand tillgodose goda kostvanor eller kött-fri livsstil. Under många år var bristen på vegetariska alternativ en större klagomål från några Disneyland besökare. Idag är det möjligt att hitta bra, kött-fritt val av mat i parken, om du vet var du ska leta.

Frukost är lättast tid att hitta vegetarisk mat på Disneyland. The Carnation Café på Main Street, USA erbjuder en mängd Veggie frukostar, inklusive en mouthwatering Kanelbulle franska toast. Café Orleans New Orleans Square erbjuder ett vegetabiliskt rusning, eller en hälsosam kombo av yoghurt, frukt, granola och kli muffin. Du kan även ducka ur parken till en av hotellets restauranger att hitta bra vegetarisk mat på Disneyland Resorts. The Storyteller's Café på Grand Californian Hotel erbjuder ett allt du kan äta frukostbuffé på $ 11,99 US dollar (USD) för barn och $ 22,99 USD för vuxna. The Storyteller's Café har också en fast meny med många vegetariska omelett och specialiteter storkök såsom våfflor, och du kan även få besök av någon Disneyfigurer medan du äter.

Förmodligen den bästa platsen att hitta vegetarisk mat på Disneyland är Red Rockett's Pizza Port. Beläget i Tomorrowland mellan Innoventions och Space Mountain, en futuristisk pizza ställe erbjuder ett bra utbud av sallader, pasta, och en häcklaren av en grönsak pizza. Prova Starfields av Grönsallad, Terra Nova tomat basilika pasta, eller Lunar Cheese pizza. Prismässigt, men långt ifrån billiga, Red Rockett's är en av de bästa erbjudandena i Disneyland. En av favorit rätterna i Disneyland stammisar är Gumbo serveras bredvid Pirates of the Caribbean, vid en walk-up stå kallade Royal Street Verandan. $ 8,69 USD kommer netto dig ett franskt bröd skål fylld med hjärtliga vegetarisk gumbo, noga med att fylla dig i timmar. Absolut lägga tillgängliga New Orleans fritters för en efter måltid behandla. Gumbo, en tjock och kryddig stuvning, är ett bra köp för cool södra Kalifornien kvällar, och ger dig ett utmärkt sätt att hålla värmen i väntan på att fyrverkerierna ska börja.

Om du söker efter hälsosamma mellanmål vegetarisk mat på Disneyland, förbi frukten kärror ligger på Main Street i Adventureland, Tomorrowland, och mittemot Splash Mountain i Critter Country. Dessa står ett bra utbud av skivade frukter och grönsaker, en del med doppning såser. Lägg till en påse frisk trail mix och en fruktjuice och allt är klart för snacks.

Var inte rädd för att hänge sig åt behandlar på Disneyland. Detta område är där vegetarianer får göra bästa, eftersom ingenting är tabu. Huruvida åtnjuter ett glassen från Gibson Girl on Main Street, dyka ner i crème brulée trio på Blue Bayou, eller smyga in i sceningången Café i Frontierland en tratt tårta, dessert på Disneyland är en underbar sak för vegetarianer.

Vegetarisk kost vid Disneyland kan vara lätt, om man vet i förväg menyerna tillgängliga. Kolla webbplatser som dlresortinfo. com för ofta uppdateras menyval för varje restaurang på orten. Som vegetarian blir allt vanligare i hela världen, kommer vi sannolikt kött fritt val ökar, men även nu är det säkert möjligt att hitta vegetarisk mat på Disneyland som kommer att tillfredsställa magen och din kost.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.