Vad innebär det att Like "kött och potatis"?

Det är inte ovanligt att höra någon som betecknas som en "kött och potatis" typ av person. I de flesta fall är denna beteckning avsedd att beskriva vissa karaktärsdrag besatt av individen i fråga. Hänvisningen till någon som gillar kött och potatis får användas som en komplimang eller en förolämpning, beroende på hur individen uppfattar dessa särskilda karaktärsdrag.

Kött och potatis normalt hänvisar till något som är en grundläggande eller grundläggande komponent i någon typ av miljö eller inställning. Det anses vara viktigt, kött och potatis lägger en solid grund som kan byggas på eller förbättras på något sätt. Den utbredda användningen av denna term har sin grund i den grundläggande All American Meal. Eftersom kött och potatis utgör en rejäl måltid som utgör kärnan i en näringsmässig mat, smak kött och potatis beskrivs ofta med att vara solid, pålitlig och pålitlig i tider av motgång. Förenklade i sin inställning till livet och utan anspråk, kött och potatis människor vanligtvis vara ärliga och mycket osannolikt att spela spel med andra människors känslor eller tid. En sann kött och potatis mjöl är ungefär densamma. Erbjuda en grundläggande presentation och en All American måltid som fyller och näringsrik, en servering av kött och potatis bidrar till att tillgodose det omedelbara behovet och tenderar att bana väg för andra saker framöver. Generellt kommer de grundläggande kött och potatis mjöl ger energi för resten av dagen samt uppfylla individens behov av mat. Det finns ett antal av kött och potatis recept används flitigt i USA och runt om i världen. Några är så enkelt som gassande eller baka någon typ av rött kött eller fläsk och serveras med mos eller stekt potatis. Annat kött och potatis måltider med varianter på den så kallade Hobo middag, vilket är en bakad maträtt som skapas genom att skiva potatis, placera dem i en avlång gryta skålen och toppning dem med hamburgare färsbiffar. Den samlade Hobo middag placeras i ugnen och får koka tills potatisen är ömma och att köttet tillagas på beställning.

liksom själva maten, alla som gillar kött och potatis och anser att denna kombination för att utgöra grunden för en perfekt lunch eller middag kan komma att uppfattas som enkla och ärlig. Även relativt enkelt på ytan, kött och potatis innehåller mycket av de grundläggande behoven, om hänvisning till maten eller till någon som konsumerar kött och potatis på regelbunden basis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.