Vad bör jag tänka på vid köp av Avklipp Knife?

Varje kock använder knivar vid något tillfälle. Vissa gör varje jobb med en lång kockkniv, men en paring kniv är ofta den enda redskapen som behövs för ett litet jobb. En paring kniv har en kort, skarp kniv. Det kan vara tandad, beroende på tillverkare. Flesta paring knivar också har en vass spets.

Nästan varje kökskniv som innehåller en paring kniv, men vad skulle en person tänka på när man köper en? Funktion, kvalitet och pris är de tre aspekter som de flesta människor tänker på när man köper knivar i allmänhet och en paring kniv i synnerhet. Den genomsnittliga paring kniven har en relativt kort blad på tre till fyra inches (7,5 till 10 centimeter). Detta möjliggör en kock att göra många mindre arbeten, såsom peeling och skivning äpplen eller citroner, hacka lök, vitlök och nötter, trimning ört blad, Coring äpplen och så vidare. Sådana uppgifter omfattar det mesta en kock kommer att göra när man använder en kniv på en daglig basis. Så, för en kock bara föra ett kök, ett paring kniv är förmodligen den första kniv att köpa. Ibland, när människor har bott på ett ställe för en stund eller har varit gifta i flera år, deras köksredskap bryta, slitas ut eller kastas bort, och de kan inse att de rensats kniven var den mest använda kniven i lådan och måste ersättas. kan en paring kniv göras av främst plast, eller av högsta kvalitet av rostfritt stål eller smitt stål. En paring kniv med plasthandtag förmodligen kommer inte att hålla särskilt länge, men om kocken bara behöver en skärande, kommer den att göra fint. För längre slitage och bättre prestanda, en kock är klokt att köpa en högre kvalitet paring kniv. Dessa knivar har ofta kraftigare handtag, kanske av trä eller metall, och skarpa, hållbara blad.

Köparen bör också köpa en vinkelslip, eftersom knivar bli matt efter ett tag. De flesta butiker som säljer kök levererar även säljer någon form av billigare paring kniv. En högkvalitativ kniv kan behöva beställas online eller köps till ett exklusivt kök butik såsom Williams-Sonoma.

Priset är en annan fråga när man köper en Avklipp kniv, och det nästan alltid ett direkt samband med kvalitet. En paring kniv kan kosta allt från 5 $ (USD) till över 60 USD. Det beror helt på kvaliteten och tillverkaren.

Någon som ersätter en kniv i en uppsättning av hög kvalitet bestick kommer antagligen vill ersätta paring kniv med en liknande artikel. Det är dock inte en dålig idé att ha en low-end Avklipp kniv och en dyrare, beroende på jobbet att göra. När en kock sträcker sig efter en kniv blir det ofta en paring kniv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.