Vad bör jag tänka på när du köper en mixer?

Först utformades för sifon bruk 1922, har den ödmjuka blandaren bli en krampa apparat i många kök. Mixern är nästan lika många saker som en matberedare, och en kock bör ha detta i åtanke när du väljer en. Har kock vill ha en traditionell mixer eller en Stavmixer? Båda har sina användningsområden. Den traditionella mixer har ett glas eller plast blandning behållare, med en uppsättning av små blad i botten. Den sitter på en plattform som omsluter en elektrisk motor och reglage hastighet. Den Stavmixer hålls för hand. Bladen är i slutet av en kolumn och stoppas in i maten, som blandas i potten. Exempelvis vissa kockar använder en Stavmixer i en kastrull med soppa för att få en jämnare bas. är ett traditionellt mixer som används för många kök uppgifter. Det kan blanda drinkar, göra såser och kryddor såsom majonnäs, mos mat och blanda olika typer av soppor. Lägg till en kolv kvarstad, och det kan användas för att göra smoothies. Många kockar som aldrig skulle använda en stor matberedare nog att motivera inköpspriset tycker att en traditionell mixer möter deras behov. När du köper en mixer, bör en kock överväga kvalitet, effekt och pris. Även en mixer med en plast blandning pitcher kan köpas för ca $ 15 (USD), bör kocken gå vidare och spendera lite extra pengar på ett glas tillbringare. Dessa är mycket mer hållbara och är inte så sannolikt att brytas av något som is flög omkring. Genomsnitt blender av detta slag kostar vanligtvis cirka 20 till 25 USD. Dessa blandare kan köpas överallt Hushållsvaror säljs.

Power är en annan fråga. En mixer borde vara tillräckligt kraftfull för att blanda drinkar med is och mos flesta mjuk mat. En 10 till 12 fart blender är oftast tillräckligt för de flesta tillämpningar. En mixer avsedd speciellt för drinkar eller smoothies kommer troligen kosta cirka 20 dollar mer än en vanlig mixer, men om detta kommer att vara det primära användning, då kocken kan gå framåt och spendera pengar. En kommersiell kvalitet blandare kommer att ha en hel del makt, naturligtvis. Denna typ av blandare kan kosta upp till 400 USD, men återigen behöver en kock att fundera på vad han eller hon kommer att använda mixern för.

Kvalitet, makt och pris är alla sammanflätade med blandare. En god kvalitet är kraftfull mixer kommer att kosta mer än en åtta-växlad modell med en plast pitcher. Immersion blandare börjar på ca 50 USD. Dessa finns också där köksapparater säljs. Vissa kockar skulle inte lagerför ett kök utan en.

blandaren har kommit en lång väg sedan Stephen Poplawski uppfann det att blanda skakar och läsk. Det har sedan hittade framskjutna plats i kök överallt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.