Vad bör jag tänka på när du köper Dinnerware?

Många konsumenter är överväldigad när man försöker bestämma vilken servis att välja sina hem. Porslin är en nödvändig hushåll krampa som förmedlar personlig stil och kan lägga stil dimensioner till ett kök och matsal. När du köper servis bör shoppare ta speciell hänsyn när det gäller användning, storlek, kostnader och vård av servis. Det första du bör tänka på när man köper servis är hur det kommer att användas. Porslin är primärt uppdelad i två kategorier: formell och casual. Vissa människor kan välja att köpa något som är i mellan, men många väljer att så småningom ha två uppsättningar. En uppsättning används till vardags och den andra som används för helgdagar och speciella tillfällen. Det är vanligast att få ljusare färger och mönster på tillfälliga servis och mer dämpad eller vanligt färger på formella serveringsset. När du har beslutat om formella eller tillfälliga servis, en annan sak att tänka på är storleken och inställningar plats. Att utnyttja redan befintliga kök utrymme utan att behöva köpa en buffé eller ytterligare lagring, är det viktigt att mäta ditt skåp innan du köper servis för ibland nya rätter bara inte passar. Självklart kuvert för sex kommer att ta upp mer utrymme än kuvert för fyra. Ett vanligare problem att vara medveten om är att inte kunna stänga skåpen eftersom plattorna är för stora. Ytterligare utrymme kommer också att behövas för något extra servering föremål som kan komma med den servis som en serveringsskål, ett fat, en sockerskål och en Creamer. Det är också viktigt att överväga din budget när de fattar beslut på vilken typ av servis att köpa. Oftast avslappnad middag porslin är billigare än formella serveringsset. Kuvert kommer också på plats med budget och utrymme. Beroende på deras budget och behov, kan konsumenter köpa en uppsättning med sex eller åtta inställningar plats, eller de kan köpa enskilda kuvert. Det material som servis är gjord av är en annan faktor som bör vägas in i beslutsprocessen. De mest populära typer av servis är tillverkade i benporslin, keramik och lergods, porslin, stengods och glas. Alla dessa typer av servis är gjorda av lera, men de skiljer sig i hur länge de är brända i en ugn och vilken typ av lera som används.

Stengods, keramik och lergods är alla av samma lera. Men är stengods sköt på en mycket hög temperatur så det tenderar att vara mer reptålig än andra lera alternativ. Porslin är av hög kvalitet lera som tenderar att vara skör och kan gå sönder eller chip lättare. Benporslin är en typ av porslin som har BENASKA tillkommer, leder det vara mycket stark.

Det viktigaste att komma ihåg är att en maträtt kommer gå sönder. Det rekommenderas inte att köpa likvidationsklausul servis eftersom ersättning bitar kan vara svårt att komma med. Det är viktigt att kontrollera med tillverkaren för att ta reda på om enskilda ersätta delar säljs separat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.