Vad bör jag tänka på när de söker Caterer?

En matleverantör är någon som yrkesmässigt kockar och förbereder mat för fester, bröllop och andra evenemang. Om du planerar att välja en matleverantör för ditt evenemang, kan du överväga flera faktorer.

Först och främst, vilken typ av händelse blir du värd? Detta är viktigt eftersom du inte skulle välja en matleverantör som tävlar på barnkalas för ett bröllop. Olika storköken har olika kompetensområden. Anställa någon berömd för deli fat är bra för en avslappnad bakgård däck parti, men antagligen inte vad du vill för en elegant middag. Bestäm din Evenemangets tema innan du börjar leta efter en cateringfirma.

Din andra man bör budget. Inte bara du vill hyra den bästa matleverantör omkring, vill du ha det bästa matleverantör du har råd. Gå inte över budget men, du hittar där är bra storkök finns i alla prisklasser. För att få en rättvis uppskattning från en matleverantör, måste du lämna följande information: datum, typ av händelse, typ av meny du har i åtanke, och ungefärligt antal gäster.

De flesta storkök låter dig smaka på några av sina specialiteter så att du kan välja den vars mat du gillar bäst. Samtidigt som det är en bra kock är förmodligen den främsta anledningen att anställa någon särskild matleverantör, fortfarande ert arbete är inte klart. Förutom att vara rätt sätt kunna laga mat, din matleverantör vara en stand-up företag person också. Det är en bra idé att be om referenser, och inte bara en eller två. Det är viktigt att få rekommendationer för att du vill vara säker på matleverantör du väljer att visa upp för din händelse, speciellt om du kommer att lämna en deposition. Det är också viktigt att kontrollera med den lokala avdelningen för hälsa och se till att det inte förekommit några klagomål vad gäller osäkra hantering av livsmedel. Det storkök bör ha alla rätt tillstånd och kunna producera dem för din granskning. Hon och hennes personal ska klä dig på ett sätt som passar ditt evenemang och beter sig som professionella. Slutligen ska du kontrollera med Better Business Bureau att säkerställa att det inte förekommit några klagomål.

Det kan verka som en hel del arbete bara för att anlita någon som kan ge mat till ditt evenemang. Men med tanke på hälsa och njutning av dina gäster som en viktig faktor, det är väl utnyttjad tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.