Vad är olika länder "Favorit PIZZAFYLLNINGAR?

Vissa människor tror att pizza kommer i två varianter: ost och pepperoni. Men utbudet av PIZZAFYLLNINGAR är faktiskt ganska varierat och olika PIZZAFYLLNINGAR visa sig vara populär i olika delar av världen. I USA, medan det finns nationella favoriter, olika regioner och städer också särskilda preferenser. I slutändan är din pizza möjligheterna begränsas endast av din fantasi.

Seafood
Skaldjur PIZZAFYLLNINGAR är populära på flera platser: bläckfisk och ål pizza i Japan, villospår eller MOCKBA-en kombination av makrill, lax, sardiner, tonfisk och lök-i Ryssland, och räkor och ananas i Australien. Men tror du att det inte finns några skaldjur PIZZAFYLLNINGAR i USA, tänk om: ostron, kräftor, tonfisk och Cajun räkor dyka upp i delikata pizzor. I själva verket, men skaldjur inte gör de tio bästa i båda Papa John's eller Domino's, ansjovisen nummer 13 på AOL: s undersökning av favorit fyllningar, medan räkor kom in på 16.

Kött och Fowl
I tre senaste amerikanska undersökningar är pepperoni nummer ett kött toppning i amerikanska, med korv en god tvåa. Vad kommer härnäst beror på vem man frågar: Det kan vara skinka, eller Canadian bacon, följt av hackat oxkött, bacon eller kyckling. I Indien är mark lamm en pizza topping val. Under tiden, även om de inte har nått favorit status-men till Förenta Staterna pizza beslutsfattare har också experimenterat med vilt och anka pizza. Du kan också gå längre än att tala om just om olika objekt på pizza och prata om förberedelse stilar. I USA, favoriter är grill pizza, mexikansk pizza, vit pizza, och fem-ost pizza. I andra länder kan du hitta sådana favoriter som grillat pizza i Australien, ryktade pizza i Pakistan, och Tandoori pizza i Indien.

Frukt och grönsaker
Opinionsundersökningar skiljer på toppen grönsaker i USA för PIZZAFYLLNINGAR, men champinjoner, lök, grön paprika och oliver är ofta bland de tio bästa. Också populära är tomat skivor, ananas-den övre frukt, spenat, vitlök, aubergine, broccoli och potatis. I andra delar av världen kan man hitta inställningar för betade vitlök i Indien, sötpotatis i Korea, och kokos i Costa Rica. Om du tror att de är ovanliga, anser att det är USA, pizzor görs med maskrosor, groddar och nötter.

kombinationer
Kombination pålägg är också populära. Exempel är Mayo Jaga i Japan-en kombination av potatis, bacon och majonnäs, och "Double holländska" i Nederländerna-en kombination av dubbel ost, dubbel lök och dubbel nötkött. För gröna ärtor och hårdkokta ägg, prova Brasilien, och för sunny-side-up ägg, bege dig till Tyskland för en frukost pizza.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.