Vad är några rätter som tillagats med pumpa?

klassiska pumpa är oftast tänkte bara eftersom det gäller paj, vilket naturligtvis ett legitimt bruk av denna vinter squash, och en mycket välsmakande en verkligen. Men mer och mer, är detta utmärkt näringsrika squash är att inkluderas i en mängd olika recept, något söt och andra kyndel, som snart kan bli lika klassisk som pumpa paj. Området pumpa recept ökar hela tiden, så se dessa förslag som "launching punkt och inte vara rädd för att experimentera och skapa dina egna idéer. Det enklaste sättet du kan tjäna pumpa, speciellt om du köper det nya är att skära upp det, ta bort fröna och stråkar, och baka eller ånga det. Top den med smör, lite krydda (Pumpkin pie spice, muskot, ingefära eller kanel allt fungerar bra) och servera det som en huvudsaklig grönsak kurs. Välj små socker Pumpor till detta recept, eftersom de är sötare, fleshier, och mindre "trådiga" än större sorter. Glöm inte att du verkligen kan ta fröna, rosta dem med lite salt och har ett perfekt mellanmål också.

söta rätter som kan göras med pumpa utvecklas hela tiden. När pumpan är kokta och mosade lämpligt, (eller köpas på burk) den smälter bra in i övriga ingredienser, och ofta fungerar bra som ett substitut för fetter som smör. Du kan göra söt pumpa bröd med nötter, russin, eller ens choklad chips, olika kakor bar, ostkaka, glass, våfflor eller pannkakor, muffins, scones, eller kaka. Den kryddor till söta vinter squash, som vanligtvis kan ersättas i något av dessa recept, tenderar ofta att likna kryddor som används i rätter som morotskaka. Pumpor ångade och läggas till kaka kan ge goda morotskaka som desserter som är exceptionellt bra när frostat med cream cheese glasyr. Om du vill göra en särskild dessert för vänner, anser tjänstgör kryddigt kakor med dopp tillverkade av mosad pumpor, brunt socker, kryddor, grädde och ost. Alltid smaka dig kokas squash innan du tillsätter socker, eftersom en del pumpor kommer att vara sötare än andra, och socker nivåer kan behöva justeras. Ett vanligt misstag är att lägga för mycket socker, döljer sanna smaken av squash. Du kan också koka ner pumpor för en läcker "smör" liknande äpple eller päron smör, vilket är utmärkt som pålägg på rostat bröd. Eller alternativt, slår upp näringsvärde smoothies och mjölk skakar genom att lägga mosad vinter squash. Det finns många välsmakande recept som innehåller pumpor. Dessa grädde soppor, svarta bönor och vinter squash soppa, raviolis fyllda med squash, mullvad, vinter enchiladas squash eller tamales, risotto, och små pumpor fyllda med Jambalaya eller risotto. Du kan även använda rå pumpor, klippt i julienne stil, kort sauterade, och läggs till pasta.

Om du är på en förlust för recept, låt Internet, eller en god modern kokbok vara din guide. Du hittar många sätt att vända denna vinter squash i så mycket mer än enstaka ingrediens i en paj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.