Vad är några rätter som tillagats med Habaneros?

rätter som tillagats med habaneros omfattar många olika kök, inklusive Mexiko, Colombia, Västindien, amerikanska och Cajun. Smaken i Chile ökar den variant av dopp, såser, Salsas, gelé och marmelad, och är också en populär ingrediens i marinader till fisk och skaldjur. Andra rätter som tillagats med habaneros innehålla chili, ris och recept kyckling.

Vanliga ihopkopplad med skaldjur, är habaneros används i räkor, musslor och fiskrätter. Recept inklusive den ingrediens omfatta rostade räkor, krabbor med mjukt skal, räkor Pad Thai, och enchiladas skaldjur. En populär maträtt, de viktigaste ingredienserna i räkor Pad Thai är platt ris nudlar, räkor, ägg, habanero peppar, böngroddar, jordnötter och lime. En Jamaican jerk krydda som ofta används för fjäderfä, fisk och fläsk omfattar krydda habaneros.

Några populära recept innehåller skuret eller rostat habaneros, medan andra endast innehålla juice. Mest överraskande är dessert recept som inkluderar habaneros. Den hotness i Chile är ett komplement till frukt smaker som mango, lime och apelsin. Choklad är också lugnande att värmen från en chile. Svalna bränningen, dricker mejeriprodukter snarare än vatten, mjölk, gräddfil och färskost är alla effektiva.

Många chili recept som huvudnummer habaneros även korv, chorizo och nötkött. En kyckling gryta recept innefattar habanero med jordnötter och jordnötssmör. Habaneros kompletterar också rätter av svarta bönor, ris, potatis eller hummus. Det habanero har en distinkt, nästan fruktig, smak och är liten, lykta-formad och odlas i Västindien, Yucatan och Sydamerika. Den varierar i färg från ljust grönt till ljust orange. Värmen i habanero mäts i Scoville enheter, en grad används för att bedöma mängden capsaicin i genomsnitt peppar. Den Scoville skattesatserna habanero svävar mellan 100. 000 och 350. 000 enheter, vilket gör det ungefär femtio gånger varmare än en jalapeno.

Om du gillar smaken av en Chile, men inte bränna, rekommenderas att du använder sköljas Chile, minus stjälkar, revben, och frön. Försiktighet bör iakttas vid matlagning med chili. Använd handskar eller täta handtvätt att minska risken att få oljor sprida sig till ögon eller andra känsliga områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.