Vad är några olika typer av Ice Cube fack?

Ice Cube fack är otroligt bra att ha omkring, eftersom de kan användas till mer än bara frysa vatten. Det finns ett antal olika fack Ice Cube stilar på marknaden, och många matlagning leverera butiker säljer ett brett sortiment för olika behov. Förutom att frysa is i drycker, kan Ice Cube plattorna även användas till att frysa saker som lager för snabb buljong tärningar eller fruktpuré för perfekt mätt iced smoothies. Du kanske också vill försöka frysa saker som färsk frukt eller örter inne i isen, så att isbitarna blir dekorativa och smakrika. Det finns tre grundläggande material som Ice Cube fack är ofta gjorda av. De flesta konsumenter är bekanta med plastbrickor Ice Cube, som är böjd att lossa isbitar så att de faller ut. Över tiden kommer dock plastbrickor har en tendens att spricka, vilket kan vara ganska irriterande. Metal Ice Cube fack är också tillgängliga, vanligtvis med ett handtag som innebär att en rörlig del för att bryta upp isbitar. Slutligen, många företag gör magasin Ice Cube från silikon, ett mycket flexibelt material som kan formas till en mängd olika former.

Vissa företag gör också brickor Ice Cube med lock. Locket är utformat för att minimera frys lukt, så att isbitar inte kommer att spricka av andra saker i frysen. Lock bidrar också till att förhindra skvalpar det också vatten, vilket kan vara ett problem när du fyller magasinen Ice Cube, och de brukar glida längs facket, så att kocken kan extrahera den önskade antalet isbitar utan att oroa dig tömde hela magasinet.

Förutom de välkända rektanglar kan Ice Cube plattorna också formas att ge ett sortiment av former. Kvadrater, trianglar, cirklar och hjärtan är alla ganska vanligt, liksom nyhet former som LEGO? block, Shamrocks, och djur. Ibland är de former avsedda för ett visst ändamål, långsmala isbitar, till exempel, kan vara lätt att sätta in drycker på flaska för att hålla dem svalna. Dessa is-minnen kan även användas i höga glas för en ovanlig presentation av en kall dryck.

När du väljer brickor Ice Cube, försöka hitta Robust konstruerade bottnar kommer hålla upp genom år av användning. Om du tittar på kuben silikon is brickor, flex materialet, om vita streck syns, är det inte hög kvalitet silikon. Du kanske också vill överväga möjliga användningsområden inom isbitar i ditt hushåll, och om du planerar att frysa smaksatt mat som buljong och frukt, kanske du vill få särskilda magasin Ice Cube i detta syfte, så att dina vanligt isen inte förvärvar en konstig smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.