Vad är några olika typer av Berry Efterrätter?

Berry desserter kommer i alla olika varianter. Finns frysta, färska och kokta bär desserter som är en perfekt avslutning på en måltid. Bär dessert serveras ofta under sommaren på grund av tillgången på färsk frukt, men kan göras när som helst på året.

Smoothies är populära bär desserter på grund av sin enkelhet. Sätt olika bär, såsom jordgubbar, björnbär, blåbär och boysenberries i en mixer med vanilj fryst yoghurt. Blandas tills slät och krämig. Toppa smoothie med vispad grädde och ett körsbär. Förutom att vara gott, är det också hög i C-vitamin och mangan.

Jordgubbar och /eller hallon kan mosad att göra en läcker bär läsk. Placera färska eller frysta bär i en mixer och mos dem tills slät. Lägg dem i en kruka av färsk saft och rör tills blandas omsorgsfullt. Häll över ett glas av is för en söt och syrlig drink. No-baka pajer är perfekt för en varm dag när du inte vill köra din ugn. Kombinera färska eller frysta jordgubbar med en låda jordgubbar glasyr mix. Följ förpackningens anvisningar för blandning av jordgubbar glasyr. Sätt blandningen i en förgräddade Graham kracker pie crust och fördela det jämnt. Top kakan med vispad grädde och hackade nötter.

För de dagar då du sugen på choklad försöka göra choklad fuktad bär desserter. Kombinera jordgubbar eller hallon med vanilj yoghurt och lägg i en dessert skål. Smält rutor choklad, chips eller choklad i ett vattenbad. Ringla chokladen över bären och njut. Om du önskar en liten mängd, prova att använda vit choklad eller mint chips choklad.

Strawberry shortcakes åtnjuts av både barn och vuxna. Top angel food cake koppar med Vanilla Ice cream. Skiva färska eller frysta jordgubbar och strö på toppen av glassen. Lägg vispad grädde och hackade nötter om så önskas. Strawberry sirap lägger till en extra touch av sötma till din bär desserter.

Barn älskar Jell-O ® jigglers som sommartid behandla. När färska bär läggs de blivit populär bland barn och vuxna. Förbered Jell-O ® jigglers enligt förpackningen. Före utsläppandet Jell-O ® i kylskåp, rör i färska eller frysta bär. Låt jigglers stelna, sedan njuta.

fruktsallader är ett utmärkt komplement till sommartid lunch. Hugga upp en mängd olika bär och blanda med vispad grädde och marshmallows. Om så önskas, tillsätt hackade nötter och körsbär Maraschino. Chill i kylskåpet i flera timmar före servering.

Berry desserter är mest populärt på sommaren, beroende på tillgången på färska bär. Du kan njuta av dem när som helst på året, men om du köper frysta versioner. Defrost dem i kylen kvällen före användning. Om tinas alltför långt i förväg, kommer bären blir mosig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.