Vad är några olika sätt att förbereda Hummer?

hummer är en typ av marina kräftdjur som lever på botten av havet. Hummer, särskilt "amerikansk hummer," som är vanligt förekommande i Maine, är en populär och dyr form av skaldjur. Det finns många sätt att förbereda hummer i läckra måltider. Det vanligaste sättet att förbereda hummer är att helt enkelt koka hummer och äter det hela. Det är möjligt att köpa levande hummer direkt från en tank, ofta kan du handplocka de hummer som du vill äta. Hummer kommer sedan att placeras i en gryta med kokande vatten, där den kommer att förvandlas från ett brunaktigt grön till sitt varumärke klarröda nyans.

En liknande metod för att förbereda hummer är att ånga det i en gryta, där den är placerad i en container som hölls över kokande vatten, utan att egentligen nedsänkta. I båda metoderna kan hummer levereras hela till fiket, som sedan kommer att använda en nötknäppare för att knäcka öppna klor och kroppen där köttet finns. Ofta kommer diner doppa ner hummerköttet i smält smör innan du äter den. En del människor tycker inte om att förbereda hummer detta sätt, eftersom det kan vara kladdigt att falla isär klorna. För de som hellre inte förbereda hummer vid bordet, är det möjligt att beställa stjärtar som en egen maträtt på många restauranger. Med stjärtar, har köttet redan skilts från kroppen. Ett annat sätt att förbereda hummer är i en hummer rulle, där hummerköttet placeras inuti en bulle. Lobster rullar är vanliga vid många vägkanten står i Maine, främst Red's, i staden Wiscasset.

Ett annat sätt att förbereda hummer är "hummer Newburg", en maträtt som hummerköttet rörs i en gräddsås. Denna sås hälls sedan över toast, eller ibland för att fylla crepes eller häll över pasta. Ett sätt att förbereda hummer som ofta görs på restauranger är "hummer Thermador," en fransk maträtt som hummer svans köttet är kokt, blandat med Béchamelsås, därefter stekt och toppad med parmesanost.

Andra vanliga sätt att tillaga hummern inkludera hummer chili, hummer bisque, och en hummer baka, där humrar är grillade över öppen eld grop tillsammans med grönsaker. Det är också möjligt att förbereda hummer i exotiska recept, såsom hummer cheesecake, fritters hummer och hummer och ägg smörgås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.