Vad är några idéer för Quick Summer måltider?

Shopping framåt är verkligen viktigt under sommaren. Inte bara kan du spara flera resor till stormarknaden när du hellre njuta av det varma vädret, kan du planerar också att ha en kylare till hands för att hålla lättfördärvliga livsmedel i rätt temperatur tills du får dina matvaror hem. Plus, om du har den skåp och frys med mat i förväg, kan du alltid ingredienser för att förbereda sammanfattning sommaren måltider.

Prova att handla en gång i veckan och bara köper tillräckligt produkter och färskvaror att använda upp inom en vecka. Köp kött till försäljning och koka upp extra att lägga till sallader för supersnabba sommar rätter som lunch eller lätt supéer. För att spara tid kan du lagra skära upp grönsaker och tvättade greener sallad i skarpare låda i ditt kylskåp. Morötter skuren i stavar samt andra skivade eller hackade råa grönsaker är perfekt att ha till hands för snacks. Allt du behöver är några salladsdressing som ska användas för ett dopp. Om du tycker att frukt du köpt börjar bli alltför mogen, göra en stor fruktsallad upptill din sommar måltider. De flesta vuxna och barn njuta fruktsallad, och det kan se ganska färgglada och speciella även om du bara hugga upp flera olika frukter och blanda dem tillsammans i en stor skål. Försöka ställa in skål fruktsallad i frysen i fem eller tio minuter innan servering för en extra kall uppfriskande sida maträtt eller dessert en varm dag.

När du gör majskolv och har rester, skrapa bort kärnorna kolven med en liten kniv. Du kan använda upp majsen tillsammans med några andra färska grönsaker som hackad tomat eller överbliven kokt broccoli i omeletter för snabb sommar måltider. Överblivna ostar exempelvis personer med en ost och frukt tallrik lunch kan rivas och kombineras som fyllning i omeletter.

Makaroner sallad är en populär och billig GARNERING många snabba sommar rätter som grillad kyckling med grönsaker platta. Du kan använda helt vete makaroner för mer näring. Många typer av överblivna kokta grönsaker som morötter eller broccoli kan läggas till makaroner sallad om de hackas ganska fint. Kokt ris med hackade grönsaker tillsats kan göras till en kall sallad skålen också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.