Vad är några bra Foods att ta en picknick?

Varmt sommarväder lockar picnickers till parker och andra vackra platser utomhus. Urval av livsmedel att ta med på picknick kan vara en utmaning, eftersom det finns flera faktorer att ta hänsyn till, inklusive livsmedelssäkerhet, picknick plats och underlätta sanering. Lyckligtvis kulturer över hela världen verkar gilla att ta mat utomhus under vackert väder, så de flesta mattraditioner omfatta livsmedel som lätt kan packas på en picknick.

Livsmedelssäkerhet är förmodligen den främsta rummet vid val av livsmedel ta med på picknick. Merparten av tiden är en picknick tillsammans med en promenad, och picnickers får inte äta maten direkt när picnic destination har nåtts. Detta innebär att livsmedel kan sitta vid varma temperaturer avel bakterier under en tid. När du planerar för en picknick, tänk på hur länge maten kommer ut, och försöker undvika livsmedel som kan utgöra bakteriella risker, till exempel kött. Om du vill ta dessa typer av livsmedel tillsammans, planera för förpackning av dem i isen så att de kommer att stanna cool och säker att äta. Plats är en annan fråga. En picknick på stranden, till exempel, kan vara vacker, men vissa livsmedel attrahera sand mer än andra. Vid förpackning av livsmedel för en strand picknick, tänk om de livsmedel som lätt kan förpackas och äts med minimal exponering, som smörgåsar, snarare än livsmedel som innebär mycket hantering som bröd och ost. Om du planerar en picknick i en blåsig destination, bör du tänka på hur livsmedel är förpackade, som du inte vill spendera picknicken jaga runt efter omslag. Slutligen, om du tar en lång vandring innan picknicken, beakta vikten av alla de livsmedel som de tas tillsammans. Cleanup bör också beaktas, för att underlätta sanering, kan du tänka på förpackning fuktiga handdukar i plastpåsar så att picnickers kan torka händerna lätt efter att ha ätit.

Några klassiska picknick mat inkluderar smörgåsar, frukt och sallader. Du kan hugga frukter såsom melon innan picknicken att göra det lättare att handskas med på platsen, eller du kan packa äpplen, persikor och andra enda portion frukt. Sandwich fyllningar kan variera, men kom ihåg att tänka på livsmedelssäkerheten Vid montering av dem, och försöker isen dem, tillsammans med sallader. Du kan också packa saker som torkad frukt, bröd, olika fetter, ost och inlagd mat såsom oliver. Många delis också huvudnummer plockmat som är perfekt för en picknick såsom dolmades, samosas och kinesiska knödel. Naturligtvis skulle ingen picknick vara komplett med desserter som muffins, kakor eller godis. Försök att hålla desserter svalna så att de inte mjuknar eller smälter.

Det är också viktigt att tänka på drinkar när du packar en picknick. Eftersom du kommer förmodligen att vara ute i solen bör du vara säker på att packa mycket vanligt vatten för att hålla alla hydratiserade. Förutom vatten, kan du överväga drycker som iste, läsk och fruktjuicer. För vuxna i partiet, kan små mängder öl och vin vara rolig, men vara medvetna om de potentiella riskerna med att dricka i solen och se till att förare avstår från att konsumera alkohol.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.