Vad är några Meal idéerna med hjälp av konserverad fisk?

Oavsett om du föredrar konserverad lax, tonfisk eller sardiner är konserverad fisk en utmärkt mat att ha till hands. Det är ett praktiskt, att liksom en näringsrik och budget-vänligt sätt, lägg snabbt protein till lunch och rätter middag. God måltid idéer med hjälp fiskkonserver omfatta soppor, sallader, grytor och mycket mer. med tomat-eller grädde-baserade chowder kan du snabbt och enkelt chowders genom att börja med antingen en burk tomat och grädde av svampsoppa. Efter uppvärmning soppan, lägg ditt val av konserverad fisk och några kokta blandade grönsaker och fortsätt tillagningen bara tills uppvärmd igenom. Kernel majs är ett bra komplement till kräm-baserade chowders, medan du kanske vill lägga broccoli eller squash till tomatbaserade Fisksoppor. Det bästa är att du kan skräddarsy din soppor med smak av personer i ditt hushåll.

Perfekt sommar måltid idéer med konserverad fisk kan vara så enkelt som att lägga Konserverad lax eller annan fisk på en bädd av rå spenat och andra grönsaker. Du top bara sallad med dressing och krutonger och serveras med vitlök eller majs bröd och en kall dryck. Du kan också röra på vissa konserver lax eller tonfisk till vanlig pasta sallad att vakna din lunch och lägga lite extra protein.

Seafood kastruller kan tillfredsställa komfort mat och de gör perfekta måltiden idéer med konserverad fisk. Du kan lägga konserverade sardiner till Scalloped potatis och överst med riven ost att göra den till en supé gryta snarare än en sida skålen. En FISKRISOTTO är en indisk maträtt göra med ris, hårt kokta ägg och konserverad fisk som kan serveras som en gryta till middag. Om du köper den paketerade nudel och sås blandar om försäljning och hålla konserverad fisk på sidan kan du få en snabb, varm lunch eller middag när du behöver det.

Smaklig måltid idéer med konserverad fisk är nästan oändliga. Många människor vill göra fisk kakor, eller biffar, med konserverad fisk blandat med kryddor och potatismos. Du kan panorera steka fisken kakorna och servera dem med citron eller sås och några smårätter du vill. Även tacos kan göras med hjälp av konserverad fisk blandat med salsa och kryddorna istället för hackat oxkött.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.