Vad är några Fast tillagad med ost?

Nästan alla älskar ost och det är en bra källa till både protein och kalcium. Även om du kan köpa påsar före riven ost, kan du spara pengar genom att köpa ost på försäljning och galler det själv. Du kan även minska fetthalten ner genom att blanda åldrarna cheddarost med någon del-skumma mozzarella. Tillagad med ost kan vara antingen varm eller kall och kan vara mycket snabbt att tillaga.

I varmt väder, det finns inget som enkelt, ingen kock tillagad med ost, frukt och bröd. Allt du behöver göra är att ordna redo att äta bitar av ost, frukt och bröd i ditt val på en tallrik och lägg en kall drink och en enkel efterrätt. Det är ett bra sätt att njuta av mogen frukt som jordgubbar, liksom att prova nya ostar.

Ut ur din komfortzon och prova en ny ost varje vecka eller så. Vissa typer importeras och kan vara dyrt, men du kan prova en liten mängd och lite ost kan räcka långt. Varm tillagad med ost kan vara så enkelt som att lägga riven eller bitar av alla typer av ost redan varm pasta eller ris. Prova med ett eller flera ostar som Roquefort, feta, schweiziska eller många andra i dessa läckra, supersnabb måltider.

Även potatismos, kokt broccoli och ost tillsammans kan delikat. Många tillagad med ost av alla slag kan vara redo att äta på bara några minuter. Oavsett om du vill lägga till ost till potatis, pasta eller ris, fungerar det oftast bäst att röra osten i varm mat snarare än att fortsätta att koka den på spisen. Om du riva ost eller ha den i små bitar, kommer det att smälta snabbt i varm mat. Om du använder mozzarellaost, använda mindre mängder av det med andra ostar som det kan bli mycket trådiga och svårt att äta när det upphettas.

Du kan lägga till upp till en tredjedel mozzarellaost till cheddar eller annan ost med grillade ostsmörgåsar. Try "förhärligande" din grillad ost med nya kombinationer av ost och /eller tillägg såsom tomat eller lök. Fondue, eller ost dipp, är utmärkt för att doppa en varierad kost som broccoli eller crusty kuber med vitlöksbröd. Ost dips kan även vara ganska elegant när serveras med ett glas gott vin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.