Vad är några Alternativa användningsområden för Kaffekvarnar?

Det finns ett antal användningsområden för kaffekvarnar bortom slipning bönor för kaffe, och faktiskt vissa människor hålla flera kaffekvarnar till hands för olika ändamål. Kockar som arbetar med ett brett utbud av ingredienser och föredrar att börja om från början med grundläggande ingredienser, en kaffekvarn kan göra stor alla ändamål slipverktyg för köket, och det kan vara billigare än produkter avsedda för särskilda uppgifter, såsom malning mjöl eller malning kryddor. En av de vanligaste alternativa användningar av kaffekvarn är i beredningen av kryddor. Kryddor tenderar att smaka bäst när de lagras hela och jord om det behövs, men det kan vara en smärta varje gång någon behöver lite kryddor. En kaffekvarn kan snabbt mala och blanda kryddor när de behövs, tillsammans med örter och andra införanden används för smak, såsom malen torkad svamp i soppa. Använda en kaffekvarn är mindre tidskrävande än en mortel och stöt, och det kan ge jämnare resultat. I recept som kräver krossade nötter eller brödsmulor, en kaffekvarn kan användas för att skapa en kurs Crumb, eller ett mer slipat fint mjöl. Hög kvalitet kaffekvarnar kan även skapa slipat nöt mjöl, vilket kan vara mycket bekvämt, som sådant mjöl tenderar att bli dyrt. Ambitiösa kockar kan också mala frön och kärnor för olika mjöl, eller använda en kaffekvarn för att knäcka frön och kärnor som används som garnishes eller strukturell tillägg i livsmedel.

Om en bagare behöver lite strösocker i en hast, en kaffekvarn kan användas för att fräsa socker till en finare textur och kaffekvarnar kan också användas för att bryta chokladen i grova smulor till garnering och bakning projekt, eller att massa torkad frukt för fyllda desserter. Vissa människor också använda kaffekvarnar för uppgifter som fräsning blötläggas ris för att göra ris nudlar, eller snabbt blanda torkade och pulvriserade kryddor medan blåmärken dem så att de frisätter mer smak och arom.

En sak att vara försiktig när man använder en kaffekvarn för flera ändamål är överföringen av smaker. Det är svårt att noggrant tvätta en kaffekvarn och vissa smaker inte blanda väl. Till exempel om en kaffekvarn används för att slipa skarp kryddor och sedan kaffe, kommer kaffet smakar som de kryddor. Likaså kommer en kaffekvarn användas med nötter inte vara säkra för användning på livsmedel som skall konsumeras av någon som har mutter allergier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.