Vad är efterrätter jag kan göra med bananer?

Bananer är en bra frukt för att använda i desserter. De är tillgängliga året runt på de flesta områden och är oftast ganska billiga. Även bananer som har blivit så mogen att de är täckta med mörka fläckar och för mjuk för att äta kan fortfarande användas i bakverk, så länge de inte är mögliga. Dock vissa banan desserter, såsom pajer banan grädde, kräver frukt som är bara knappt mogen.

Bananer och choklad är en favorit kombination av många människor och även något så enkelt som att släppa ut banan skivor ovanpå skålar Chokladpudding skapar en god och tilltalande dessert. Du kan också göra en snabb, utmärkt dessert med endast en banan och choklad. Allt du behöver göra är att skala en ganska fast bananen och skär den på längden. Därefter placeras den i en enskild ugnsform och grädda i 350 grader Fahrenheit (180 grader) i ca tio minuter eller bara tills uppvärmd igenom. Efter bakning, duggregn på några teskedar choklad.

Om du gör en dessert för flera personer, kan du också bakat bananer i en paj platta. Bananerna kan bakas med prickar av smör och en nypa farinsocker eller en LÄTT REGN av honung eller lönnsirap. Vissa människor vill lägga blandningar av havre och sötningsmedel på toppen. Strimlad kokosnöt kan också användas, eller du kanske vill lägga lite citronsaft och /eller kanel.

Bananerna kan bakas i en vanlig ugn eller mikrovågsugn. Du kan tjäna bakade bananer med yoghurt eller glass. Rostade nötter såsom pecan halvor eller slivered mandlar komplimang också en bakad banan efterrätt bra. Rosta nötter i ett tunt lager på en kaka blad vid 350 grader Fahrenheit (180 grader) i fem minuter eller mindre. De bör gyllene snarare än bruna som du inte vill bränna dem.

Bananbröd, eller banan kaka, är en klassisk och välsmakande sätt att använda upp mycket mogna bananer. Dessa bröd eller kakor ha många varianter, men är ofta inbakad i en limpa pan. Valnötter tillsätts ofta banan bröd eller kakor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.