När var första Drive-Thru Restaurant Skapad?

första drive-thru-restaurang med användning av talarna att beställa mat, uppfanns av Esther Snyder och hennes man Harry, 1948. Ester hade erfarenhet som restaurangchef i Seattle och när hon gifte sig Harry de grundade In-N-Out, en hamburgare och pommes frites restaurang i södra Kalifornien. Filosofin bakom In-N-Out drive-thru restaurang är detsamma idag-färsk mat kunder kan beställa på ett högtalarsystem och sedan "drive-thru" till ett fönster för att samla in.

Även om många stora konkurrenter använder samma drive-thru idé, In-N-Out Burgers fortfarande fokuserar på att ge de färskaste mat möjligt. Nej frysar, värmelampor eller mikrovågor används vid In-N-Out och skakar görs med äkta glass. Deras hamburgare kött är 100% nötkött och har inga fyllmedel, tillsatser eller konserveringsmedel. In-N-Out drive-thru restauranger även baka sitt eget hamburgerbröd med långsamt stigande deg! Kunderna kan titta på frites, hand-skivor från färsk potatis, kokning.

Maten på In-N-Out har förblivit gammaldags, kund-tilltalande, färska, och många säger gott. In-N-Out drive-thru erbjuder 3 val av hamburgare 100% nötkött: den "Double Double," den ostburgare, och hamburgare. Fries, kokta i 100% vegetabilisk olja, skakar, läsk, saft, iste, kaffe och spetsa till menyn. In-N-Out drive-thru restauranger är vanligtvis öppna till 1 sex dagar i veckan.

In-N-Out Burgers har vuxit till över 200 butiker i hela södra Kalifornien, norra Kalifornien, Arizona och Nevada . In-N-Out Burger Foundation, som ger 100% av kundens donationer direkt att hjälpa offer för övergrepp mot barn, startades av Esther 1995. In-N-Out drive-thru restauranger är privata och familjeföretag, med många anställda att ha vistats på företaget i 20 år eller mer.

De flesta nyare In-N-Out drive-thru butiker också äta på anläggningar. Ever innovativa, In-N-Out Burgers har även en "Cookout Department" som är en släpvagn komplett med servicepersonal som tillgodoser att cookouts, fester och picknickar företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.